RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.11.2020

Het is al Kerstmis op Auvio

Auvio brengt een nieuwe selectie films om te genieten van de kerstmagie

Het is al Kerstmis op Auvio

Met de eindejaarsfeesten in aantocht breidt Auvio zijn aanbod uit met een mooie selectie kerstfilms en -televisiefilms. Op het digitale platform van de RTBF zijn elke week, tot 31 december, vijf extra langspeelfilms te zien. RMB stelde een speciaal aanbod samen rond deze magische en betoverende content.

Begin november creëerde de RTBF een speciale pagina in de sectie 'films' op Auvio. Ze biedt een assortiment kerstfilms en -televisiefilms die de meest romantische zielen onder ons maar wat graag zullen (her)bekijken in de eindejaarsperiode.

 

Deze collectie kerstfilms wordt tot 31 december aangevuld met vijf ficties per week, en elke film blijft 30 dagen beschikbaar. Ook de kerstfilms uitgezonden op AB3 zijn in de collectie opgenomen.

 

Wat reclame betreft, is dit nieuwe aanbod op Auvio een uitstekende kans om een doelgroep te bereiken die dol is op de sfeer en de kleuren van de eindejaarsfeesten. Voor de adverteerders en hun mediabureaus stelde RMB voor de gelegenheid een exclusief videopack samen.

 

 

Interessant om te weten is dat er in de fictiecategorie van Auvio, naast de kerstfilms, ook nog een dertigtal nieuwe films te (her)bekijken zijn in november.

Veel van deze films werden bekroond met een award. En het aanbod covert alle genres:

 

  • Comedy: Potiche, La Vérité si je mens 3, L’élève Ducobu, enz.
  • Romantiek: Les Saveurs du palais, Comme t’y es belle, The Artist, enz.
  • Dramedy: Les Yeux de sa mère, Hippocrate, Eyes Wide Open, enz.
  • Actie: Largo Winch, Drive, enz.

 

Bekijk hier het aanbod kerstfilms dat nu beschikbaar is op Auvio