RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

25.11.2020

The Voice Belgique op 29/12

The Voice Belgique start tijdens de feestdagen. Mis ons laatste sponsoraanbod niet!

The Voice Belgique op 29/12

Het negende seizoen van 'The Voice Belgique' start op 29 december op La Une, Auvio en de social media van de RTBF. In deze bijzondere tijden zal dit entertainmentprogramma de kijkers ongetwijfeld opbeuren. Wat reclame betreft, kan RMB nog een aantrekkelijke sponsoringcombinatie rond het programma aanbieden. Maar de plaatsen zijn beperkt… Snel zijn is dus de boodschap!

 

Ondanks de gezondheidscrisis met bijbehorende maatregelen zal The Voice Belgique wel degelijk worden uitgezonden, en zelfs vroeger dan de vorige edities. De grootste zangwedstrijd van het land is op dinsdag 29 december, dus tussen kerst en nieuwjaar, weer te zien op La Une, Auvio en de social media van de RTBF.

 

De opnames voor dit negende seizoen begonnen al op 29 oktober. De coaches (BJ ScottTyph BarrowHenri PFR en Loïc Nottet), de deelnemers en de productieteams hebben ervoor gezorgd dat de uitzending vlot kan verlopen, met respect voor de hygiënemaatregelen.

 

Gezien de ongekende omstandigheden zette de RTBF een aangepaste en innovatieve uitzending op touw. Het publiek zal niet fysiek in de zaal aanwezig zijn, maar is digitaal toch van de partij dankzij een enorme interactieve muur. Via de computerwebcam nemen de familie en vrienden van de kandidaten, waaruit het publiek hoofdzakelijk bestaat, van thuis uit deel aan de live-opname van de blind auditions. De reacties worden gefilmd en verschijnen vervolgens op de schermen die in de tribunes zijn opgesteld.  

 

Fans van The Voice zullen maar wat graag opnieuw de 'Family Room'-scènes volgen. Maureen Louys, die de show al sinds 2011 met brio presenteert, vergezelt de familie en vrienden van de kandidaten (max.4 personen die deel uitmaken van hun bubbel) achter de schermen. Voor en na elk optreden kunnen de kijkers zo meeleven met hun reacties en emoties.

 

 

Op dit ogenblik hebben de kijkers meer dan ooit behoefte aan opgewekt en optimistisch entertainment. Voor adverteerders is dit een mooie kans om zich te associëren met een uiterst belangrijk programma en bij te dragen tot de positieve energie die de uitzending zal genereren.

 

Nog enkele sponsoringmogelijkheden zijn beschikbaar….

Interesse? Bel snel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be