RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.12.2020

VFL nuttiger dan ooit!

Doe mee aan de ' Viva for Life-veilingen'

VFL nuttiger dan ooit!

Dit jaar vindt de actie Viva for Life plaats van 17 tot 23 december. Deze editie is meer dan ooit nodig, want door de crisis gaan de leefomstandigheden van gezinnen in armoede in België er fors op achteruit. Om de actie te steunen kunt u deelnemen aan de 'Viva for Life-veilingen'.

Jean-Paul Philippot, administrateur-generaal van de RTBF, licht toe: "Viva for Life leeft meer dan ooit, ook in lockdown-modus. Steeds meer kinderen in armoede kinderen worden zwaar getroffen door de crisis. Het is dus zeer belangrijk om ze daadwerkelijk te steunen. Viva for Life was nog nooit zo relevant. Laten we van 2020 hét jaar van de solidariteit maken".

 

Een van de acties die de RTBF bedacht om giften in te zamelen, is het opzetten van veilingen om zes bijzondere loten te winnen die voornamelijk bestaan uit gouden platen en foto's.  

 

 

Ook bedrijven kunnen deelnemen aan de actie 'Viva for Life-veilingen'. Iedereen weet dat 2020 een bijzonder moeilijk jaar was voor tal van sectoren en bedrijven. Viva for Life, de RTBF en RMB zullen de adverteerders en mediabureaus die, desondanks alles, toch een duit in het zakje van Viva for Life kunnen doen, enorm dankbaar zijn.

 

Voordelen voor de bedrijven zijn onder andere:

 

  • een kans om het CSR-imago van het bedrijf te versterken

  • de mogelijkheid tot een live tentoonstelling in de 144 uren van Viva for Life tijdens de veilingen

  • dit jaar een fiscale aftrek van 60%, in plaats van de gebruikelijke 45%.

 

Geïnteresseerde klanten kunnen online een bod uitbrengen op een of meer loten om geselecteerd te worden