RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.01.2021

RMB & het FIFA B2B Tournament

RMB steunt FIFA B2B toernooi, gelanceerd door MM & Azerion, en schrijft 8 spelers in

RMB & het FIFA B2B Tournament

In samenwerking met Azerion lanceert Media Marketing het allereerste e-sport-toernooi voor de MarComsector. Het gaat om een FIFA-competitie voor PS4 tussen teams van twee spelers. Het toernooi start begin februari en loopt tot half juni, vlak voor het EK 2021. RMB is een van de partners van het evenement en schreef acht spelers in voor het toernooi. Voetbalfans die met trots de kleuren van onze regie zullen verdedigen!
 

RMB is een van de partners van het 'Media Marketing FIFA21 B2B Tournament', op touw gezet in samenwerking met Azerion. Dit toernooi is de allereerste B2B e-sportcompetitie voor de media- en reclamesector in België!

 

Het concept

 

'FIFA by EA Sports' is het populairste voetbalvideogame ter wereld. In België organiseert de Pro League al drie jaar een officieel kampioenschap.

 

Media Marketing besloot, in samenwerking met Azerion, mee te surfen op deze succesgolf en de Belgische MarComsector enkele ludieke momenten te bieden.

 

Het 'FIFA21 B2B Tournament' zal van begin februari tot juni 'een tegen een' gespeeld worden op Playstation 4, door teams van telkens twee spelers.

 

Op een doordeweekse avond vinden vier kwalificatiefasen plaats. Als de gezondheidstoestand het toelaat, wordt de finale face to face gespeeld tijdens een live event in Hotel de Merode in Brussel.

 

Bij elke kwalificatieronde nemen acht teams van twee spelers die hun bedrijf vertegenwoordigen het tegen elkaar op tijdens twee wedstrijden. De twee beste teams kwalificeren zich voor de finale.

 

Bepaalde wedstrijden worden live uitgezonden op Twitch en mm.be. Jason 'Ardixa' De Villers, FIFA Pro Player, becommentarieert deze wedstrijden.  

 

Een heel programma!

 

Op deze data zijn de wedstrijden gepland:

 

  • First qualification match: 04/02/2021 at 6:30 PM

  • Second qualification match: 04/03/2021 at 6:30 PM

  • Third qualifying match: 01/04/2021 at 6:30 PM

  • Fourth qualification match: 06/05/2021 at 6:30 PM

  • Final: 10/06/2021 (life event, if conditions permit)

 

Er vallen heel wat prijzen te winnen, zowel voor het team dat het toernooi wint, als voor het beste gemengde team, het team met de meeste goals, de beste supporters, enz.: 

 

  • The best mixed team (male-female)

  • The best mixed team (agency - client)

  • The team with the most goals

  • The price of fair play

  • The prize for the best fans

 

Het team dat het toernooi wint, sleept minstens twee Playstation 5 in de wacht en nog tal van andere verrassingen, aangeboden door de sponsors.  

 

RMB warmt zich op…

 

Acht spelers zullen de kleuren van RMB verdedigen in dit 'Media Marketing FIFA21 B2B Tournament':

 

 

RMB verklapt binnenkort meer over de vier tandems die onze acht spelers zullen vormen, allemaal voetbal- en videogamefanaten. U zult de resultaten van onze teams ook kunnen volgen op ons Instagram-account.

 

Het FIFA B2B Tournament geniet de steun van RMB, La DH, Proximus, KBC en Hotel de Merode. De praktische organisatie is in handen van Lev3l Up Agency.

 

Meer info op de website van Media Marketing