RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

02.03.2021

Steun onze Belgische atleten

2021, een jaar boordevol sport

Steun onze Belgische atleten

Adrenaline, emotie, euforie,… dat is wat 2021 voor ons in petto heeft! Het wordt een megasportief jaar, zoveel is zeker. Blokkeer snel de data van deze  twee niet te missen evenementen in uw agenda en moedig onze ‘zwart-geel-rood’-helden aan. De kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels voor het WK 2022 en de Olympische Spelen 2021 staan voor de deur!

 

Dit oneven jaar heeft heel wat te bieden op sportgebied en pakt daar heel binnenkort al mee uit! De Belgen kijken ernaar uit om hun atleten aan het werk te zien, alle prestaties te volgen en de emotie van een fantastische overwinning te ervaren. De supportersoutfits liggen klaar en het hele land staat te popelen om zijn 'zwart-geel-rood'-helden aan te moedigen.

 

Adrenaline, euforie en vreugdekreten, dat is wat 2021 voor ons in petto heeft, met twee topevenementen:

 

Belgische kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022

 

Terwijl het EK voor de deur staat, bereiden de Rode Duivels zich al voor op de kwalificaties van de World Cup 2022 ! Acht beslissende wedstrijden om zich optimaal te plaatsen in Qatar. Het parcours van ons nationaal elftal begint in minder dan een maand:

 

  • 24 maart 2021: België - Wales
  • 27 maart 2021: Tsjechische Republiek - België
  • 30 maart 2021: België - Wit-Rusland
  • 2 september 2021: Estland - België
  • 5 september 2021: België - Tsjechische Republiek
  • 8 september 2021: Wit-Rusland - België
  • 13 november 2021: België- Estland
  • 16 november 2021: Wales - België

 

Voetbalwedstrijden waar de fans naar uitkijken en die uitgezonden worden op La Une en/of Auvio. Een ding is zeker: wanneer onze Duivels op de grasmat verschijnen, worden er kijkcijferrecords gebroken.  

 

Ontdek ons commercieel aanbod

 

Olympische Spelen in Tokio

 

De OS van Tokio 2020 gaan deze zomer door van 23 juli tot 8 augustus. Het belooft een bijzondere editie te worden, met 33 sporten op het programma en een Belgische delegatie in topvorm

 

200 live-uitzenduren om de prestaties te volgen van de 250 atleten die de Belgische kleuren verdedigen. De RTBF zendt het sportevenement uit via een sterke mediacombinatie van televisie (Tipik), radio (Vivacité) en een digitaal platform (Auvio). Leef mee met onze atleten en volg hun prestaties gedurende deze 17 dagen in het teken van Sport!

 

Zin om als adverteerder uw naam/merk te koppelen aan deze unieke uitzendingen? RMB stelde voor u een crossmediaal sponsoringaanbod samen.

 

Interesse? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be