RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

17.05.2021

Ronde van Frankrijk vervroegd

De Tour van 26/06 tot 18/07: tarief van de reclameblokken en digitaal aanbod op Auvio

Ronde van Frankrijk vervroegd

Let op: dit jaar begint de Ronde van Frankrijk iets vroeger dan gewoonlijk. Op 26 juni vertrekken de grote namen uit de wielersport vanuit Bretagne om het beste van zichzelf te geven in de 108e editie van de Tour. Reserveer alvast uw reclameruimte in de tv-reclameblokken of kies één van de digitale packs op Auvio.

 

De Tour de France 2021 wordt de 108e editie van deze wielerwedstrijd. Hij wordt gereden van 26 juni tot 18 juli (*) over een afstand van 3.383 km, afgelegd in 21 etappes.


23 teams vertrekken vanuit Brest in Bretagne en nemen het tegen elkaar op, om als eerste over de finish te sprinten op de Champs-Elysées in Parijs.

 

In tegenstelling tot vorig jaar start de Tour dit jaar op de geplande datum. Hoewel er langs het parcours ongetwijfeld nog coronamaatregelen zullen gelden, zal er hoogstwaarschijnlijk ook wel publiek toegelaten zijn op de Tour de France. In welke mate is voor de organisatoren nog niet duidelijk.

 

Hier bij ons rekenen we op het talent van Remco Evenepoel om in deze Tour 2021 editie het Belgisch wielrennen in de kijker te zetten.

 

Alle ritten worden volledig en live uitgezonden op La Une en Auvio. En er wordt flink wat zendtijd besteed aan de Tour: van 13.30 u tot 17.15 u. 

 

De bergritten, die 's ochtends beginnen, worden tijdens het journaal van 13u tijdelijk op Tipik uitgezonden.

 

Bron tv: Audimetrie CIM, universum Zuid; Bron Auvio: RTBF

 

Ontdek hieronder het tarief van de tv-reclameblokken. Op Auvio, om het de klanten makkelijker te maken, biedt RMB drie digitale packs met verschillend performanceniveau.

 

Zowel voor tv als digitaal kunt u op elk moment ruimte kopen, zelfs als de Tour al bezig is.

 

Ontdek ons aanbod

 

(*) omdat de Olympische Spelen op 23 juli 2021 beginnen, is de Ronde van Frankrijk met een week vervroegd.