RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

21.05.2021

LN24 is beste Media Brand OTY

LN24 wint een Gold AMMA als 'Media Brand of the Year'

LN24 is beste Media Brand OTY

LN24 heeft de wind in de zeilen! Al sinds zijn lancering in september 2019 blijft de 24/7 nieuwszender verrassen. Met een continu stijgend bereik en een prestigieuze AMMA-onderscheiding is LN24 immers - in minder dan twee jaar - in zijn opzet geslaagd. Gefeliciteerd met dit resultaat.

 

De AMMA Awards bekronen jaarlijks de actoren in de reclamesector die zich hebben onderscheiden door hun professionalisme, prestaties en innovatie… en voor deze editie 2021 staat LN24 (al) in de schijnwerpers.

 

Als bevoorrechte partner willen we vooral het hele LN24-team feliciteren dat zich van meet af aan ten volle en onvermoeibaar voor de zender heeft ingezet.

 

De constant stijgende bereikcijfers zijn een weerspiegeling van het vele harde werk, het geslaagde publiekscontact en de juiste programma-ontwikkeling.

 

We gaan er prat op dit geweldige succesverhaal van dichtbij te kunnen ondersteunen.

 

 

Voor het leidende trio van LN24 - Joan Condijts, Martin Buxant en Stephan Salberter - betekent deze prijs "een erkenning van een uitzonderlijk jaar van groei en relevantie, gedreven door een zeer gemotiveerd team."!