RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

31.05.2021

Speciaal 'Green Lovers'-aanbod

Speciaal voor Wereldmilieudag lanceert RMB een 'Green Lovers'-aanbod

Speciaal 'Green Lovers'-aanbod

Op 5 juni vieren we Wereldmilieudag. Voor de gelegenheid lanceert RMB een speciaal 'Green Lovers'-videoaanbod! Profiteer gedurende een maand van onze condities om alle liefhebbers van onze planeet te targeten!

 

Het VN-Milieuprogramma kaart al jaren essentiële vraagstukken over de bescherming van onze aarde aan. 5 juni werd door de VN dan ook uitgeroepen als Wereldmilieudag.

 

Dit probleem is zeer actueel geworden. Sinds de acties van Greta Thunberg komen er wereldwijd steeds meer mensen op voor het milieu. Volgens onze MXtend-studie kan 52% van de Belgen beschouwd worden als 'eco-friendly' of milieuvriendelijk en dus bereid om een duurzaam gedrag aan te nemen.

 

Steeds meer bedrijven willen actief deelnemen aan deze ecoverantwoorde inzet en hun steentje bijdragen. Dit komt spontaan tot uiting in hun communicatie naar het grote publiek.

 

RMB wil de liefhebbers van onze planeet in de kijker zetten en adverteerders de kans bieden om weerklank te vinden bij hun doelgroep. Profiteer in juni van exclusieve condities op het 'total video'-pack voor Green Lovers.

 

Target de Green Lovers zonder settingkosten gedurende 1 maand, dankzij het 'total video'-pack = RON OLV + adressable TV.

 

Volgens Mxtend kunt u met RON RMB op een gemiddelde dag 22% van de 'Eco-friendly' Franstaligen bereiken en 43% voor La Une en Tipik.

 

Ontdek ons aanbod.

 

Een vraag? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of mail naar sales@rmb.be