RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.07.2021

Aanwinst bij Trading & Revenue

Op 21 juni ging Fang Liu bij RMB aan de slag als 'Yield & Ad Operations Expert'

Aanwinst bij Trading & Revenue

Met twee diploma's op zak (HEC Luik) en een eerste ervaring als Adops bij Ligatus, ging Fang Liu op 21 juni bij RMB's Trading & Revenue afdeling aan de slag als 'Yield & Ad Operations Expert'. Maak kennis met deze goedlachse nieuwkomer…

Na een bachelordiploma Economics & Management behaalde Fang aan de HEC Liège (management school van de ULg) ook nog een Master's degree Digital Marketing & Sales Management.

 

Fang begon haar loopbaan als Operations Manager bij Ligatus (inmiddels overgenomen door Outbrain) gespecialiseerd in native advertising.

 

Op 21 juni kwam Fang de afdeling Trading & Revenue - onder leiding van Aurélie Clément - versterken als Yield & Ad Operations Expert. Onder toezicht van Jennifer Therage (Head of Inventory) staat ze in voor het optimaliseren van de inventarissen op alle onlineplatformen van RMB, door digitale campagnes op te zetten en te monitoren.  

 

Fang waardeert vooral de diversiteit en vernieuwing van het vak: “Ik vind de mediawereld fascinerend. Omdat die voortdurend evolueert, duiken er telkens nieuwe uitdagingen op. Het is ook heel spannend om met een waaier aan merken uit verschillende sectoren te mogen werken".

 

Zoals de meeste medewerkers die onze teams komen versterken, kan Fang zich helemaal vinden in de waarden en werkomgeving van RMB: "Wat me vooral aantrok bij RMB zijn de bedrijfswaarden zoals teamspirit, nieuwsgierigheid en openheid, maar ook de namen van de units F.L.A.S.H. en VIBE die getuigen van een aangename en prettige omgeving".

 

Fang benadert haar functie van Yield en Adops Expert vanuit een evenwichtig en harmonisch perspectief: "Mijn grootste uitdaging bestaat erin een goed evenwicht te vinden in het optimaliseren van de campagnes, aansluitend bij de doelstellingen van de klanten, mediapartners en RMB. Dit maakt mijn nieuwe functie een stuk complexer dan de vorige …".

Fang is er helemaal klaar voor om uitdagingen aan te gaan!

 

 

Welkom Fang!