RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.08.2021

Heb jij een RMBërsprofiel?

Zin om professioneel te groeien in de reclame? Grijp de kans die RMB je biedt!

Heb jij een RMBërsprofiel?

Digital, data, creativiteit, nieuwe technologische reclameoplossingen... Met deze nieuwe mogelijkheden die de verkoop van lineaire tv en radio aanvullen, blijft ons bedrijf zich inzetten om zich verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Dat is ook wat we onze medewerkers bieden: hun talenten tot hun recht laten komen, maar ook groeien in hun professionele ontplooiing en steeds meer ervaring opdoen…

 

Om zijn Sales- en Trading & Revenue-teams te versterken is RMB op zoek naar een (M/V) Account Manager, Sales Support en Yield & Ad Operations Expert :

 

  • Heb je al commerciële field experience en wil je een vertrouwensrelatie met de klanten opbouwen? Dan ben jij misschien de Account Manager die ons Salesteam zal versterken om adverteerders te adviseren en te begeleiden in hun mediastrategie. Video, audio, digital, commercial advertising, sponsoring, creative concepts, addressable advertising en 'data'-solutions bieden je de nodige tools om aan de behoeften van je klanten te voldoen.

 

  • Heb je een goed ontwikkeld zakelijk inzicht en wil je dit gebruiken om je klanten op te volgen? Dan ben jij misschien de Sales Support die ons Salesteam zal versterken om de afspraken van de Account Managers te organiseren en voor te bereiden. Het contact met en de support voor LN24 - de eerste Belgische 24/7 nieuwszender - verzorgen, wordt je belangrijkste taak.

 

  • Ben je vooral geïnteresseerd in digitale media en nieuwe reclametechnieken (programmatic, addressable tv-advertsing, enz.)? Dan ben jij misschien de Yield & Ad Operations Expert die ons Trading & Revenue-team zal versterken om de uitzending, optimalisering en monitoring van de digitale en niet-lineaire campagnes te verzorgen. 'Inventory', 'adserver', 'SSP', 'viewability', 'DMP', enz… zijn termen die je dagelijks zal hanteren.

 

Geef je carrière een boost en ga aan de slag bij een bedrijf dat bekend staat voor zijn professionalisme, maar ook voor zijn menselijke aanpak en aandacht voor de ontwikkeling en het welzijn van zijn teams. RMB ondersteunt zijn medewerkers onder andere in het verwerven van ervaring dankzij een evenwichtige begeleiding en diverse opleidingsmogelijkheden.  

 

Bel ons snel… We kijken ernaar uit je te ontmoeten!