RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.09.2021

NRJ Music Tour helemaal terug

De NMT maakt zijn comeback mét publiek: afspraak op 10 oktober in de WEX!

NRJ Music Tour helemaal terug

NRJ schept een band met de luisteraars. De radio brengt vedetten en publiek samen. Nadat het 'fysiek samenzijn' door de coronacrisis verhinderd werd, pakt het NRJ-seizoen 2021-2022 opnieuw uit met zijn bekende radio-evenementen mét publiek. De eerste afspraak ligt vast op 10 oktober in de WEX van Marche-en-Famenne, voor een NRJ Music Tour met een fantastische affiche.

 

De NRJ Music Tour is het meest naar uitgekeken, jaarlijks en gratis muziekevenement in België. Het lokt duizenden luisteraars die hun favoriete artiesten op het podium komen toejuichen.

 

Na een bijzonder moeilijk 2020 kan het NRJ-team nu eindelijk het publiek opnieuw verwelkomen op de NRJ Music Tour van 10 oktober in de WEX van Marche-en-Famenne. 

 

Dit eerste concert van dit jaar wordt een geweldig podiumfeest, met artiesten als ALVARO SOLER, SOOLKING, KUNGS, CHARLES, MATT SIMONS, DORIA D, MAISIE PETERS, OFENBACH, DELTA, JC STEWART, AMEL BENT & SOPRANO!

 

Wendy & Khalid zijn ook weer van de partij om de live uitzending vanuit de WEX, van 16u tot 20u, te presenteren.

 

Hoewel de NRJ Music Tour een gratis evenement is, zijn wegens de preventieve anti-Covid 19-maatregelen de plaatsen wel beperkt. Om het evenement in alle veiligheid te kunnen bijwonen, moet het publiek (in totaal 6.000 personen) op voorhand een ticket reserveren. Dat kan sinds 28 september via nrj.be. Ter plaatse wordt aan elke bezoeker vanaf 12 jaar een Covid Safe Ticket (CST) of coronapas gevraagd. Het CST is verkrijgbaar via de CovidSafeBE-app.