RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.09.2021

Sponsoring in Matin Première

Adverteerders kunnen de 'editorial sequences' van Matin Première sponsoren

Sponsoring in Matin Première

Met 'Matin Première' gidst de eerste radio van de RTBF de luisteraars dagelijks door de actualiteit in ruime zin. Elke weekdag, van maandag tot en met vrijdag van 06u00 tot 09u00, kunnen adverteerders voortaan hun merk linken aan de redactionele content of 'editorial sequences' van deze uitzending die hoge luistercijfers scoort.

 

La Première is de Franstalige Belgische radio bij uitstek op het gebied van informatie en cultuur. Matin Première, de ochtendshow van deze zender (maandag-vrijdag, 06u00-09u00) gidst de luisteraars door het laatste nieuws uit de Belgische en internationale politiek, economie, cultuur en sport. Een opgewekt begin van de dag, ruim voorzien van inspirerende momenten! 

 

De ochtend-primetime is een uurschijf met hoge luistercijferzonder reclame en een context van sterke content.

 

Met de sponsoringaanbieding 'Morning Routine' kunnen adverteerders hun merk aan deze content linken via 3 billboards per dag (i.e. 15 billboards per week). Met thema's als sport, cultuur, muziek… is dit een uitstekende kans om vooral managers en hoge sociale groepen te bereiken en te profiteren van opmerkelijke visibility of 'hoorbaarheid'.

 

Meer info over de aanbieding « Morning Routine »