RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.09.2021

Trading & Revenue breidt uit

Op 23 augustus startte Pauline De Witte bij RMB als 'Campaign Expert'

Trading & Revenue breidt uit

Met een master's degree van IHECS op zak en al heel wat ervaring in verschillende bedrijven, onder meer in een regie, ging Pauline De Witte op 23 augustus aan de slag in RMB's afdeling Trading & Revenue als 'Campaign Expert'.

 

Pauline De Witte was eerst van plan om - net zoals enkele van haar familieleden - een paramedische loopbaan op te bouwen. Toen de opleiding kinesitherapie haar drie jaar later echter niet kon overtuigen, besloot ze van koers te veranderen en koos ze de richting reclame & communicatie, een wereld die haar altijd al had geboeid. Pauline behaalde aan het IHECS eerst een bachelor's degree in toegepaste communicatie en daarna nog een master's in reclame en commerciële communicatie

 

Dankzij haar ervaring in verschillende bedrijven heeft Pauline een brede kijk op de wereld van media, reclame en adverteerders. Logisch dus dat ze na een zorgvuldig gepland parcours aan de slag gaat bij RMB!

 

De professionele ervaring van Pauline begon al met de stages tijdens en na haar studies. Toen ze aan het IHECS studeerde, heeft ze bij Edition Ventures en bij Bellerose gewerkt. Dankzij de eerste stage maakte ze kennis met de mediawereld en de activiteiten van een reclameregie. En tijdens de tweede stage leerde ze meer over het beheer van social media en een brand community. Eens afgestudeerd liep Pauline nog twee extra stages: bij het PR-agency A Luxury Approach stond ze onder meer in voor het samenstellen van persdossiers en newsletters en bij Pierre Marcolini raakte ze vertrouwd met customer care en service activiteiten. 

 

In februari 2020 tekent Pauline haar eerste contract bij Edition Ventures als Campaign Coordinator voor de magazines ELLE, Marie Claire, ELLE Décoration, Déco Idées, enz. Als verantwoordelijke voor de opvolging van de print- en digital campagnes, kreeg ze de kans om bevoorrechte contacten te onderhouden met mediabureaus en adverteerders. 

 

Op 23 augustus kwam Pauline de Trading & Revenue-afdeling - onder leiding van Aurélie Clément - versterken als Campaign Expert.

 

Pauline waardeert vooral de gedrevenheid van het reclamemilieu: "De constante evolutie van de media vind ik fascinerend; het is een sector die nooit gaat vervelen en telkens weer nieuwe uitdagingen biedt".

 

Pauline kwam niet toevallig bij RMB terecht. Het is een keuze die bij haar past: "Wat me aantrok? Het feit dat RMB een belangrijke en degelijke regie is in het zuiden van het land. Maar ook het feit dat het een bedrijf is op mensenmaat, dat iedereen de kans geeft om zich uit te drukken en zijn steentje bij te dragen. De bedrijfswaarden - teamspirit, ethiek, strijdlust, nieuwsgierigheid, uitwisseling, vakkennis, vindingrijkheid – zijn ook zeer belangrijk. De sfeer die hier heerst zorgt ervoor dat ik mijn vorige job niet mis. De ontvangst bij RMB was grandioos… Mijn collega's zijn allemaal - hoewel stuk voor stuk verschillend - super sympathiek, open minded en bereidwillig".

 

Ook wij vinden je supersympathiek Pauline. En we zijn blij dat je nu deel uitmaakt van ons team!