RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

27.10.2021

Online talk: schrijf in!

‘Tomorrow’s TV, created today’: volg op 18 nov. het webinar van The Global TV Group

Online talk: schrijf in!

Ter gelegenheid van de volgende Wereldtelevisiedag organiseert The Global TV Group een webinar rond het medium televisie dat sterk evolueerde, maar nog altijd even krachtig is. Op 18 november om 16u00 delen drie experten hun visie. Schrijf snel in voor dit gratis online event dat zeer inspirerend belooft te zijn!

 

The Global TV Group is een internationale groepering van televisieregies en vakverenigingen (waaronder de egta) in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Zuid-Amerika.

 

 

Ter gelegenheid van de komende World TV Day organiseert de Global TV Group een online talk met drie TV Industry leaders. Moderator is Sean Cunningham, CEO van het Amerikaanse Video Advertising Bureau (VAB) en voorzitter van de Global TV Group. Op het programma:

 

  • Laura Molen: President, Advertising & Partnerships, NBC Universal - US
  • Matthias Dang: CEO RTL- Germany
  • Jonathan Allan: COO Channel 4 - UK

 

Deze drie experten zullen uitleggen waarom televisie een sterk getransformeerd medium is, waarvan de kracht onovertroffen blijft en waarmee men in de toekomst - gezien zijn veerkracht en digitale - duidelijk moet rekening houden.

 

Voor ons mediaprofessionals is dit dus een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven en onze kennis op te frissen over alles wat televisie kan doen voor een merk.

 

Iedereen kan de online talk gratis bijwonen. Dit bericht zoveel mogelijk delen is dus de boodschap!