RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

28.10.2021

Sponsoring vóór het journaal

Vanaf 08/11 verschijnt 'Chez Nadette' weer elke dag op La Une vóór het avondjournaal

Sponsoring vóór het journaal

De miniserie 'Chez Nadette' verschijnt vanaf 8 november opnieuw op La Une. Elke aflevering van telkens drie minuten neemt de kijker mee naar een dorpscafé gerund door een moeder en haar dochter. Het programma wordt uitgezonden vlak voor het avondjournaal (JT) van 19u30, op het moment dat het bereik en ook de aandacht van de kijkers sterk toenemen. Dit verrassende format, met mogelijkheid tot sponsoring, is vooral geschikt voor adverteerders die geïnteresseerd zijn in een verhaal over vrouwen en/of (Waalse) streekwaarden. RMB stelde een budgettair zeer aantrekkelijk aanbod samen…

 

'Chez Nadette' is de nieuwe, niet te missen dagelijkse uitzending (maandag-vrijdag) die van 8 november tot 17 december te zien is op La Une, vlak voor het avondjournaal (JT) van 19u30. Ook in januari 2022 staan er nieuwe afleveringen op het programma.

 

Deze drie minuten durende filmpjes verschijnen op een zeer begeerd tijdstip, namelijk op het ogenblik dat het aantal kijkers toeneemt en dat hun aandacht toeneemt in afwachting van het avondjournaal..

 

De miniserie vertelt het verhaal van twee vrouwen, moeder Nadette en dochter Pauline, die samen een dorpscafé runnen in hartje Wallonië. Elke aflevering vertelt niet enkel wat het betekent om vrouw, moeder, dochter, jonge vrouw …te zijn, ze zet ook het mooie Waalse platteland en zijn schitterende 'terroir' in de kijker.

 

Nadette is ook de moeder van het dorp. Haar café is een plaats waar alle dorpsbewoners elkaar ontmoeten, een plaats waar vertrouwelijkheden worden uitgewisseld, een trefpunt voor alle dorpsbewoners. Maar waar ook passanten eens binnenspringen…

 

De serie staat in het teken van oprechtheid, authenticiteit en menselijke waarden, belichaamd door de actrices. Een flinke dosis humor, kleurrijke personages en de sappige Waalse taal zorgen bovendien voor extra charme. Qua decor speelt het verhaal zich wel degelijk af in het hart van Wallonië, want voor het café van Nadette werd niets minder dan 'Le M'Pti Saint Lambert' in Tourinnes-Saint-Lambert (Walhain) als setting gekozen.

 

Chez Nadette werd geschreven door Thierry de Coster, Christelle Delbrouck en Laura Fautré, en ook geregisseerd door Thierry de Coster, zeer bekend bij het RTBF-publiek, met name voor 'Stoemp, Pékèt et des Rawettes'. 

 

RMB biedt adverteerders de kans om hun merk aan de reeks te linken, via een mix van billboards en trailers. Interesse? Ontdek het aanbod

 

Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be om te weten welke uitzonderlijke degressieve korting RMB u biedt op het brutobudget.