RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.11.2021

Nieuw programma op Tipik

‘My Tiny Restaurant’ is nieuw factual entertainment, vanaf 1/12 te zien op Tipik

Nieuw programma op Tipik

‘My Tiny Restaurant’ is een nieuw entertainmentprogramma dat vanaf 1 december op woensdagavond wordt uitgezonden op Tipik. Tien koppels met een passie voor koken nemen het negen weken lang tegen elkaar op in een spannende wedstrijd. De kandidaten moeten de juryleden niet enkel overtuigen van hun culinaire talent, ze moeten hen ook imponeren met hun beste businessplan én een miniversie van hun droomrestaurant creëren. Interesse om te sponsoren? Wees er snel bij, want u hebt nog maar heel weinig tijd om in te haken op dit avontuur!

 

 

Een restaurant openen is de droom van heel wat kookfanaten. Om zo'n project te kunnen realiseren, is culinair talent alleen niet voldoende. Je moet een visie hebben, een concept, maar ook een ondernemersgeest.

 

Tien teams, gebeten door de culinaire microbe, kunnen hun droom aan de realiteit toetsen door mee te doen aan een bijzondere wedstrijd: het menu, het businessplan en het restaurant in ‘tiny’ versie realiseren. Voor dit laatste beschikken ze over een container die ze zelf mogen inrichten. Wat kunnen ze winnen? Een cheque van 15.000 euro om hun eigen restaurant te openen.

 

Gedurende de negen wedstrijdweken worden de kandidaten begeleid door de immer luistervaardige, sympathieke en humorvolle Selim. En om de kwaliteit en de haalbaarheid van de concepten te beoordelen, roept men de expertise van drie professionals in: 

 

  • Chef-kok Isabelle Arpin
  • Influencer Thibaud Villanova
  • Investeerder Jonathan Blanchart

 

Qua media kan ‘My Tiny Restaurant’ rekenen op een 360°-aanpak. Het programma wordt niet enkel uitgezonden op Tipik TV maar verschijnt ook op Facebook, Instagram en Auvio.

 

Meer details over dit nieuwe tv-programma van de RTBF vindt u in het persdossier.

 

Tot 1 december om 20u05 op Tipik!