RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.12.2021

VFL nuttiger dan ooit!

Viva For Life: aftrap van de 9e editie

VFL nuttiger dan ooit!

Op vrijdag 17 december wordt in Doornik de aftrap gegeven voor de negende editie van de Viva for Life-actie die loopt tot 23 december. Ook dit jaar wordt het weer een cruciale uitdaging. De gezondheidscrisis en de overstromingen van afgelopen zomer maken de situatie extra zwaar en brengen veel kwetsbare gezinnen in ongekende moeilijkheden. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om de Viva for Life-actie voort te zetten. Tal van verenigingen rekenen op onze steun om zich te kunnen blijven inzetten!

 

Viva for Life staat voor talloze emotionele maar ook feestelijke momenten die mensen samenbrengen rond éénzelfde organisatie en het ‘goede’ doel in de kijker zetten.

 

Tal van Belgische en internationale artiesten dragen hun steentje bij en staan onze drie presentatoren bij in hun solidariteitsmarathon. Dit jaar onthaalt Viva for Life op een uitzonderlijke line-up!

 

 

Ondanks de aanhoudende gezondheidscrisis zullen de Viva for Life-events dit jaar mét publiek plaatsvinden, maar wel met een veiligheidsperimeter, waardoor we het aantal aanwezigen moeten beperken. Voor de stad Doornik en de RTBF staat de gezondheid van medewerkers en publiek uiteraard op de eerste plaats. Ook dit jaar besloten talrijke partners de actie te steunen: Belfius, Camille, Ores, Lactel, Eggo, Minimax en April (ex Planet Parfum), waarvoor onze dank.

 

Wilt ook u de actie nog steunen? Dat kan met een donatie online via www.vivaforlife.be of door deel te nemen aan ‘Les Enchères de Viva for Life’ (veiling). Op zondag 19 december tussen 10u en 12u verwelkomt Ophélie Fontana u live vanuit de Viva for Life-kubus! Dit jaar kunt u bieden op een hele reeks ‘made in RTBF’-prijzen ten gunste van Viva for Life.

 

Laten we ons allemaal samen inzetten !