RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

16.12.2021

Soniq Award 2022

De jury is bekend!

Soniq Award 2022

VIA, de Belgische Vereniging van de Audiovisuele Media, maakte de achtkoppige jury voor de 3e editie van de Soniq Awards bekend. Dit keer worden de awards uitgereikt in vier categorieën. Een dossier indienen kan tot 27 januari 2022.

 

Naast de oorspronkelijke ‘Sonic Branding’ was er tijdens de vorige editie met ‘Best Use of Radio’ reeds aandacht voor het gebruik van radio als motor voor commercieel succes en met ‘Best Innovation In Audio’ voor vernieuwende initiatieven in het brede domein van audio.

 

Daar wordt nu een vierde categorie aan toegevoegd: ‘Best Branded Audio Content’. Deze nieuwe award bekroont alle vormen van audio content – on demand of lineair – die ingezet werden om een merk te positioneren, te ondersteunen of diepgang te geven.

 

De juryleden brengen verschillende competenties aan, elk vanuit een andere invalshoek. Er zitten zowel creatieven, producers, adverteerders, radiomensen, agency- als verenigingsprofielen bij.

 

De juryvoorzitter is zoals vorig jaar Paul Wauters (auteur, creatief directeur).

 

De andere namen van de achtkoppige jury: Kim Beyns (Ngroup), Coppelia de Crane d'Heysselaer (Happiness), Thierry Mars (Egta), Zaki Lahbib (UBA), Michael Bassanello (Nationale Loterij), Hakim Zemni (Insites France) en Cedric Engels (Sonhouse).

 

De SONIQ AWARD 2022 winnaars zullen worden onthuld op 24 februari 2022 op het event SONIQ – THE AUDIO CELEBRATION, dat online zal doorgaan in de ochtend, tijdens een ‘radiofonische videoconferentie’ van 8u45 tot 10u00.

 

De deadline voor het insturen van dossiers is vastgesteld op 27 januari, middernacht. Alle info kunt u vinden op https://thinkvia.be/soniq/

 

Maar details vindt u in het persbericht