RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

24.11.2017

Sponsoring Magritteprijs

Buitengewone mediapackages voor het prestigieuze 'Magritte du Cinéma'-event

Sponsoring Magritteprijs

De prijsuitreikingsceremonie van de 'Magritte du Cinéma'-filmprijs zet het beste van de Belgische 7e kunst van het afgelopen jaar in de bloemetjes. Het zijn de leden van de 'Académie André Delvaux' die bepalen welke films en welk filmtalent kiesbaar zijn.

Op antenne wordt het evenement een exclusiviteit van de RTBF. Nadat Be TV de eerste zeven edities produceerde, besloot de Académie immers om vanaf 2018 de opzet van het evenement toe te vertrouwen aan de RTBF, die de enige producer en zender van de ceremonie wordt. De 8e editie wordt op 3 februari rechtstreeks uitgezonden op La Deux.

Dankzij een mediaplan van ruim 450.000 € krijgen de 'Magritte du Cinéma' een uitgebreide communicatiecampagne, met zichtbaarheid via een maximaal aantal verschillende en aanvullende kanalen. Voor de adverteerders is dit een mooie kans om hun merk te koppelen aan een van de meest prestigieuze evenementen in België en aan de uitstekende waarden die deze filmprijs uitstraalt. RMB biedt verschillende sponsoringformules voor een erg aantrekkelijke nettoprijs: 'Gold' partner, 'Silver' partner of 'Privileged' partner van de avond.

 

Hier vindt u alle details van ons commerciële 'Les Magritte du Cinéma 2018'-aanbod.

Meer over dit onderwerp: