RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.05.2022

Line-up voor NMT is bekend!

NMT, met host Olivier Duroy, presenteert de favoriete artiesten van de luisteraars

Line-up voor NMT is bekend!

Enkele weken geleden kondigden we aan dat de NRJ Music Tour dit jaar weer helemaal terug is.

 

Op zondag 5 juni vindt in de WEX van Marche-en-Famenne de NRJ Music Tour plaats, het grootste, gratis festival van Europa. En na een te gekke editie 2021, is het duidelijk dat de NMT die België één keer aandoet, supergaaf belooft te zijn, met een line-up speciaal samengesteld voor de luisteraars van de nummer één jongerenradio.

 

 

Een niet te missen kans om uitbundig te feesten met bekende artiesten uit de Franstalige muziekscene, zoals Bigflo & Oli, Tayc of Jérémie Makiese, die ons land dit jaar vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival.

 

Als extraatje presenteren Khalid & Wendy van 16u tot 20u00 ook nog een live-uitzending vanuit de WEX.

 

Sponsors van het evenement

 

Zuny, ‘het enfant terrible van VOO’ en dit jaar partner van de NRJ Music Tour, onthaalt het publiek op een heleboel te winnen prijzen (abonnementen, goodies, …), een photocall en mooie verrassingen! Het merk organiseert binnenkort bovendien een wedstrijd om front-stage tickets te winnen!

 

Elvea maakt ook gebruik van de NMT-sponsorkans en -zichtbaarheid. Het merk rekent op het grootste concert van Europa om het publiek te onthalen op een degustatie-foodtruck en nog andere verrassingen!

 

Tickets vanaf 17 mei om 9u

 

Hoewel de NRJ Music Tour een gratis evenement is, zijn de plaatsen beperkt. Wie het evenement wil bijwonen moet daarom een ticket reserveren! De ticketdienst opent op 17 mei om 9.00 uur via NRJ.be.

 

Plaatsen op de eerste rij te winnen

 

Gedurende de week van 30 mei zijn er op NRJ VIP-plaatsen (met toegang tot de middagshow) en plaatsen op de eerste rij te winnen. De gelukkige winnaars mogen vlak voor het podium plaatsnemen! Nog een extra ervaring waarmee NRJ zijn fans verwent.