RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

05.08.2022

Het VIBE-team breidt uit

Stela Calin versterkt sinds maart 2022 RMB's Data & Insights-team

Het VIBE-team breidt uit

Stela Calin maakt sinds maart deel uit van de cel VIBE (Valuable Insights Boost Efficiency) onder leiding van Barbara Van Caubergh (Head of Data & Insights). Ze versterkt er als Front End Data Analyst het reeds bestaande team experts van twee Data Scientists en twee andere Data Analysts.

 

Stela studeerde in Nice, Frankrijk, eerst aan het IAE (Institut d'administration des entreprises) en vervolgens aan de'Université de Nice Sophia Antipolis, waar ze respectievelijk een Master Finance & Marketing en een Licence Economie & Management behaalde.

Ze begon haar professionele carrière in 2012 bij Groupe M in Moldavië. Als Media Manager bij Mindshare stond ze gedurende acht jaar in voor de strategie en de budgetten van diverse lokale en internationale klanten.

 

Toen Stela in 2019 naar België kwam, bouwde ze haar media-ervaring verder uit als Audiovisual Expert bij OMD. De planning van tv- en radiocampagnes op onze reclamemarkt heeft geen geheimen meer voor haar.

Geboeid door de digitalisering van de media en aangetrokken tot het huidige en toekomstige project van onze regie, wil Stela haar kennis op het vlak van adverteerdersbehoeften inzetten voor een intelligente exploitatie van RMB's data.

Wat Stela dagelijks motiveert zijn de diversiteit en creativiteit maar ook de talrijke ontmoetings-, uitwisselings- en interactiemogelijkheden van en in de mediasector.

 

En wat 'ontmoetingen' betreft, kunnen we verzekeren dat Stela's zachte karakter en zalige accent u onmiddellijk zin zullen geven om haar beter te leren kennen.

 

Welkom bij RMB, Stela!