RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.08.2022

Geslaagde nieuwe start met RMB

Terug naar school, het werk, de sport, RMB pakt uit met legio aanbiedingen!

Geslaagde nieuwe start met RMB

Net als een kind dat zijn boekentas klaarmaakt voor de start van het nieuwe schooljaar, stippelen de adverteerders hun communicatiestrategie uit. Het is tijd om een tandje hoger te schakelen om dit belangrijk moment van het jaar niet te missen! RMB staat voor u klaar met aanbiedingen die uw merken in de kijker zetten. Mis ze niet!

 

De start van het nieuwe seizoen is een ideaal moment om te communiceren rond vernieuwing of verlenging. Is uw to-dolijstje klaar?

 

 

Zin in verandering (of vernieuwing) voor de start van het nieuwe seizoen? RMB innoveert ook en presenteert een unieke aanbieding die twee massamedia combineert! Ontdek snel onze aanbieding 'Back to School'- ATV+DOOH.

 

 

 

Wilt u zich graag goed voelen en in enkele minuten uw humeur opkrikken? Om 's ochtends meteen in vorm te zijn, volgt u het best een ochtendritueel. RMB vergemakkelijkt het dagelijks contact met uw consumenten. Ontdek snel onze aanbiedingen Heavies MétéoGIGAHERTZ & TOM.

 


Voor 14% van de Belgen is de fiets het belangrijkste vervoermiddel. De auto blijft nummer één met 49%. Stappen staat op de tweede plaats met 20%. Ontdek onze aanbieding 'Heavies info traffic'

 

 

Met de aanbieding Better Deal de RMB sortie à l’occasion de cette rentrée.

 

 

Het wordt aanbevolen om 6000 tot 8000 stappen per dag te zetten, om de effecten van een zittend leven te voorkomen en gezond te blijven. Bij RMB wordt het een buitengewoon sportjaar. In november zendt de RTBF het WK voetbal extensief uit. Ontdek snel onze aanbieding Data World Cup: ATV - OLV - Display