RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

30.08.2022

Ertussenuit met AB3 & ABXPLORE

De Mediawan-zenders zetten hun strategie voort: ontspanning en recreatie bieden!

Ertussenuit met AB3 & ABXPLORE

In en continu evoluerende audiovisuele context blijven AB3 en ABXPLORE inzetten op entertainment en avontuur om zo - dankzij goede televisiemomenten - de kijker een leuk 'ertussenuit'-gevoel te geven. Nieuwe kwalitatieve content en nieuwe formats, dat is hun belofte voor dit najaar 2022!

 

 

Op AB3

 

Fictie, reportages en entertainment staan centraal op AB3.      

 

De filmcatalogus 2022-2023 biedt, zowel wat het weekprogramma als de AB3 Family op zaterdagavond betreft, een schat aan kaskrakers zoals Prometheus, The Martian, Invisible Man, Fifty Shades Darker, Despicable Me 3, Ice Age 4, Dragonheart, enzovoort).

 

Qua entertainment stippen we twee nieuwigheden aan:

 

  • MasterChef, de talentenjacht voor amateurkoks. Dit nieuwe seizoen wordt, sinds 23 augustus elke dinsdag om 20u15, allereerst in België op AB3 Aan deze populaire kookwedstrijd voor amateurkoks, gehost door Agathe Lecaron en een expertenjury (Yves Camdeborde, Thierry Marx en Georgiana Viou), nemen twee Belgische kandidaten deel.

 

  • Capucine, een komische serie. In de korte afleveringen die wekelijks verschijnen op zaterdagavond deelt de charmante dertiger en protagoniste Capucine - bij elk telefoongesprek en met airpods in de oren - haar openhartigheid, extravagantie en originaliteit.

 

Op ABXPLORE

 

Voortbouwend op de historische kijkcijfers van afgelopen zomer zet ABXPLORE het najaar weer in met een programmering die voornamelijk is opgebouwd rond de thema's avontuur, autowereld, bijzondere beroepen en worstelen.

 

Meer details over de programmering van AB3 en vindt u in het persdossier (in het Frans).