RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

09.09.2022

Nieuwkomer bij F.L.A.S.H.

Sibylle Pirard versterkt het team van onze F.L.A.S.H. superhelden

Nieuwkomer bij F.L.A.S.H.

Met een diploma van IHECS op zak besloot Sibylle Pirard als 'Content & Creativity Support' het creatieve team van RMB te versterken. Na een stage bij Pastoo koos ze ervoor om de projecten die het F.L.A.S.H.-team (Feel Like A Super Hero) ontwikkelt, mee te coördineren.

 

Het F.L.A.S.H.-team van RMB, opgericht in mei 2018 en geleid door Dimitri Lemmens (Head of Content & Creativity), heeft al aardig wat bekendheid verworven op de Belgische reclamemarkt. RMB's team van creatieve superhelden oogst het ene succes na het andere en wordt steeds vaker gevraagd door adverteerders die de traditionele reclamepaden willen verlaten.

 

Om met een alsmaar toenemend aantal projecten het tempo te kunnen aanhouden, werd het absoluut noodzakelijk om een 'Content & Creativity Support' aan te werven. In april is Sibylle Pirard het team dan ook komen versterken.

 

Sibylle studeerde recent af aan het IHECS, waar ze een bachelor's degree communicatie en een master's degree eventmanagement behaalde. Dankzij een stage als productieassistente bij Pastoo (vzw gespecialiseerd in de organisatie van duurzame evenementen), heeft ze al enige ervaring in projectmanagement.

 

Sibylle vindt het fijn om bij RMB te werken, de regie die nauw samenwerkt met de omroepen van wie ze de programma's al van kinds af aan consumeert. Maar het is vooral het creatieve aspect dat haar motiveert: "Ik denk dat het vandaag essentieel is om zich te onderscheiden met innovatieve projecten, de kijkers en luisteraars en ook de adverteerders iets origineels te bieden, en hen een unieke, niet-alledaagse ervaring te laten beleven".

 

Vooral het aanbod van een job vol afwisseling en de sfeer bij RMB spraken Sibylle aan: "Het is de diversiteit aan projecten waaraan we bij F.L.A.S.H. kunnen werken die me zo aantrok. Op dezelfde dag bezig zijn met een project voor een uitvaartverzekering én een project voor een pretpark, dat is vrij uniek! Bovendien vind ik het hele RMB-team echt buitengewoon en ik denk dat we geluk hebben in een omgeving als deze te kunnen werken."

 

Sibylle draaide al snel mee op het terrein. Ze staat versteld van wat de reclame-industrie, en RMB in het bijzonder, te bieden hebben op het gebied van ontdekkingen en opleidingen.

 

Maar wees gerust Sibylle: je leert snel! En nu je deel uitmaakt van het F.L.A.S.H.-team, ben je helemaal thuis.