RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

27.09.2022

48 uur livestream voor CAP 48

RTBF iXPé organiseert 48 uur livestream ten voordele van een jeugdhulpvereniging

48 uur livestream voor CAP 48

Streaming trekt een steeds groter publiek aan. We kunnen dit nieuwe communicatiekanaal dan ook perfect benutten voor liefdadigheidsacties. Gezien de omvangrijke en betrokken community op Twitch RTBF iXPé (33K followers), besloot de RTBF deze hefboom te gebruiken om geld in te zamelen voor CAP48 om het dagelijkse leven van autistische kinderen en hun ouders te verbeteren.

 

Op Twitch werden al miljoenen dollars* voor het goede doel ingezameld. Nu is het de beurt aan de RTBF om een beroep te doen op zijn kanaal op dit sociale medium dat - dankzij de rijke en gevarieerde content die er live wordt uitgezonden - hoe dan ook iedereen zal aanspreken.

 

 

Aansluitend bij de CAP48-actie organiseert RTBF iXPé van 14 tot 16 oktober een 48 uur durende livestream zonder onderbrekingen, met als enig doel zoveel mogelijk giften in te zamelen voor verenigingen die zich inzetten voor kansarme kinderen en jongeren. 20 streamers zijn van de partij om samen livecontent uit te zenden.  

 

De Live Sessions zijn niet enkel te volgen op elk afzonderlijk kanaal van de streamers, maar ook op dat van Twitch RTBF iXPé.

 

Tijdens het evenement krijgt een adverteerder de mogelijkheid zijn eigen uitdaging te creëren op de zender RTBF iXPé en/of over een eigen ruimte te beschikken op de eventlocatie.

 

In het kader van deze actie is er een sponsoringaanbod beschikbaar voor de adverteerder die zijn naam wil koppelen aan deze mooie actie en bovendien van verhoogde zichtbaarheid wil profiteren tijdens deze 48 uur durende livestream op Twitch.