RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.09.2022

Vincent Powis versterkt IT

Vincent Powis versterkt het IT-team van RMB als Back-End Developer

Vincent Powis versterkt IT

Vincent Powis volgde een opleiding beleidsinformatica en is ook .Net Developer. Tot voor kort paste Vincent zijn vaardigheden op het vlak van informatica en web development toe bij Emakina Belgium. Aangetrokken tot, onder andere, de moderne technologie die RMB inzet, besloot Vincent in augustus het IT-team van de regie versterken als Back-End Developer.

 

Vincent Powis behaalde eerst een wetenschappelijk baccalaureaat aan het Lycée International Français van Jakarta. Daarna volgde hij een opleiding beleidsinformatica aan het Institut Paul Lambin in Brussel. Zijn passie en weetgierigheid zetten hem vervolgens ertoe aan nog meer nieuwe developerskills te verwerven en een .NET-certificering 'Microsoft Certified Solutions Developer: App Builder' te behalen.

 

Vincent begon zijn loopbaan als PHP/Javascript developer in het reclamebureau McArnolds waar hij voornamelijk websites voor KMO's ontwikkelde. Vervolgens ging hij als .Net Developer aan de slag bij Emakina Belgium waar hij vooral meewerkte aan de ontwikkeling van d'Ieteren websites.  

 

Toen Vincent op 22 augustus overstapte naar RMB heeft hij de reclame- en communicatiesector nog niet helemaal verlaten. Vincent versterkt nu ons IT-team als Back-End Developer. Hij is er verantwoordelijk voor de in .Net ontwikkelde apps, zowel wat betreft het onderhoud van bestaande applicaties als de ontwikkeling van nieuwe tools.

 

 

Vincents vaardigheden komen perfect van pas om de laatste oude bedrijfssystemen (legacy systems) te integreren in de nieuwe technologieën. Op basis van zijn eerder ervaring is Vincent ook helemaal klaar om de uitdaging van projectcoördinator aan te gaan. Zoals bekend is RMB immers grote voorstander van de Agile aanpak in het creatieproces van nieuwe applicaties: we willen de gebruikers zoveel mogelijk integreren in de verschillende ontwikkelingsfasen van een nieuwe tool.

 

Wat Vincent aantrok in RMB? De goede reputatie op menselijk vlak (vriendelijk team, goede arbeidsvoorwaarden, enzovoort) natuurlijk! Maar ook de visie op het belang van IT in het reclamevak en het gebruik van moderne technologieën (.Net 6, React sur Azure, enzovoort).

 

Vincent is overigens een fervente consument van Auvio. Hij bekijkt alle F1-kwalificaties en -races en volgt ook het nieuws op de RTBF-applicatie.

 

We zijn ervan overtuigd dat we binnenkort nog veel meer gemeenschappelijke punten zullen ontdekken tussen Vincent, RMB en onze mediapartners.

 

Welkom bij ons Vincent!