RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.10.2022

Trading & Revenue evolueert

Elliott Bouchar maakt promotie en versterkt de gelederen van RMB's Trading Managers.

Trading & Revenue evolueert

In december 2019 besloot Elliott Bouchar zijn loopbaan te beginnen bij RMB. Hij ging als Campaign Expert aan de slag op de afdeling Trading & Revenue en maakte al snel vordering in deze functie. Amper drie jaar later en met solide prestaties op zak, is hij gepromoveerd tot één van RMB's Trading Managers!

 

Na zijn diploma aan de Solvay Brussels School te hebben behaald, begon Elliott Bouchar in december 2019 bij RMB als Campaign Expert in de afdeling Trading & Revenue, onder leiding van Aurélie Clément.

 

RMB besteedt bijzondere aandacht aan de ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, vooral als het gaat om nieuwe medewerkers. We zijn dan ook blij dat Elliotts functie bij RMB inspeelt op zijn verwachtingen om zich te verder te verdiepen in de mediasector en het klantencontact.

 

Dankzij bijna drie jaar ervaring als Campaign Expert, verwierf Elliott naast knowhow in het vak ook de nodige vaardigheden om reclamecampagnes goed en doeltreffend te beheren. Zijn digitale kennis, analytische geest en uitstekende contactvaardigheid passen perfect bij de nieuwe verantwoordelijkheden die hij opneemt in zijn nieuwe functie van Trading Manager.

 

 

Elliott beheert voortaan de portefeuille van adverteerders gekoppeld aan Space, Zénith en Zigt Media. Onder leiding van Arnaud Peltyn (Agencies Trading Lead) vormt Elliott samen met Carmelo Ponente en Benjamin Meunier nu het trio van Trading Managers voor mediabureaus.

 

Gefeliciteerd Elliott. Veel succes voor de toekomst!