RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.11.2022

Nieuwe Accountant bij Admin

Anastasia Boeckx versterkt het team van Finances & Administration bij RMB

Nieuwe Accountant bij Admin

Anastasia Boeckx begin in september bij RMB als nieuwe  Accountant. Anastasia heeft veel gereisd en verbleef in verschillende landen, waar ze niet enkel hoge kwalificaties behaalde maar ook heel wat professionele ervaring opdeed. Het is dus met een solide competentieprofiel dat ze ons team van Finances & Administration komt versterken!

 

Van 1998 tot 2020 volgde Anastasia verschillende opleidingen: talen, economie en accountancy. Zo behaalde ze onder andere een diploma economie, optie finances & credits, aan de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg. Meer recent vulde ze haar opleidingsparcours nog aan met een Master's degree Economische Wetenschappen aan de universiteit van Namen.

 

Anastasia begon in 2002 haar professionele carrière in Rusland als assistent-boekhouder. Toen ze in 2013 Sint-Petersburg verliet, was ze inmiddels al opgeklommen tot de functie van hoofdboekhouder. Ze had ook al enkele stappen gezet in de reclamesector, meer bepaald als chief accountant in een outdoor advertising agency.

 

Toen ze in 2013 in België aankwam, bleef Anastasia haar vaardigheden aanscherpen dankzij diverse banen, waardoor ze nu een brede en gediversifieerde visie heeft op accountancy. 

 

Uitkijkend naar een nieuwe uitdaging en ervaring, voelde Anastasia zich aangetrokken door de positieve werksfeer en vriendelijkheid bij RMB. Zoals ze het in eigen woorden uitdrukt: "Iedereen is hier goedgehumeurd!". 

 

Het opgewekte karakter van Anastasia is niet haar enige overeenkomst met RMB. Ze kijkt ook graag tv, met name naar La Une, AB3, ABXPLORE en vooral LN24!

 

Welkom bij ons Anastasia !