RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.11.2022

NRJ beschikbaar op Auvio

Het beste van NRJ is nu beschikbaar op het digitale platform van de RTBF

NRJ beschikbaar op Auvio

Deze maand - november 2022 - start een mooie samenwerking tussen twee mediapartners van RMB. De RTBF en NRJ slaan immers de handen ineen via Auvio. De sterke momenten van de 'hitradio' maken voortaan deel uit van de catalogus van het digitale platform van de RTBF. Een geweldige nieuwigheid voor Auvio nu het merk ook qua functies is geëvolueerd!

 

Op 7 november introduceerde Auvio nieuwe functies, om een nog betere ervaring op alle devices te bieden: pc, mobile, tablet en tv. De vakkundig herontworpen environment omvat onder meer een nieuw vereenvoudigd menu.

 

Daarnaast wil het platform ook voortdurend zijn catalogus verrijken. Een doelstelling die gepaard gaat met nieuwe partners verwelkomen. NRJ van zijn kant wil zijn content aan zoveel mogelijk luisteraars aanbieden. Het partnership tussen de RTBF en NRJ voldoet dus aan ieders verwachtingen!

 

"Er wordt nog steeds voornamelijk live naar radio geluisterd, maar we kunnen er niet omheen dat de on-demand consumptie van onze content jaar na jaar toeneemt. Ik ben dan ook blij dat de NRJ-content nu beschikbaar is voor alle Auviogebruikers. Dit komt tegemoet aan onze wens om aanwezig te zijn op betrouwbare platforms van derden. Ik wil de RTBF bedanken voor de openheid die ze toont, door ons te verwelkomen in zijn digitale wereld." Kim Beyns, CEO van NGroup.

 

"Het verheugt ons om de NRJ-content een plaats te geven op Auvio. Zo breiden we het reeds beschikbare aanbod uit en spelen we vooral in op de verwachtingen van het jongere publiek. 'Le best of de Julie Taton of Mike' zullen - naast het al aanwezige RTBF-aanbod - ongetwijfeld kleur en reliëf toevoegen voor deze doelgroepen. We wensen de NRJ-teams en hun trouwe luisteraars de best mogelijke ervaring op ons platform."  Xavier Huberland, directeur-generaal van de mediadivisie van de RTBF.

 

Voortaan is het dus mogelijk om op Auvio te genieten van het beste van NRJ. De gebruikers kunnen er nu terecht voor de hoogtepunten van deze radioprogramma's:

 

  • Le Best of de JULIE TATON SUR NRJ (hoogtepunten van de ochtendshow)

  • Le Best of de MIKE SUR NRJ

  • NRJ Live Sessions en NRJ Music Tour (fragmenten uit livesessies van artiesten…)

  • NRJ Sport (video's fitness coaching)

 

Meer info over de nieuwe functies van Auvio

Meer info over de komst van NRJ op Auvio