RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

16.11.2022

Het WK-aanbod van de RTBF

Het FIFA WK voetbal Qatar 2022 op de RTBF: altijd 'Tous ensemble'!      

Het WK-aanbod van de RTBF

Om het publiek een unieke ervaring te bieden, gaat de RTBF vanaf 20 november in WK-modus: een compleet aanbod en cross-platformen om ons de grootste internationale voetbalcompetitie optimaal en zo dicht mogelijk bij onze Duivels te laten beleven.

 

 

Van 20 november tot 18 december zal Tipik dé WK-zender bij uitstek zijn die bijna alle 64 wedstrijden uitzendt, waarna we de volgende wereldkampioen voetbal zullen kennen. Op La Une verschijnen dan weer alle wedstrijden van onze Rode Duivels, de openingsmatch en de finale.

 

Naast dit televisieaanbod zijn op Auvio de 64 wedstrijden live en in replay te zien. VivaSport, de digitale radio van VivaCité, neemt het signaal van de live televisie over en zendt zo dus ook alle livewedstrijden met commentaar uit.

 

Ook wat magazines betreft, zet RTBF zijn beste beentje voor met een eerste dagelijke afspraak om 19u10. Christine Schreder host ‘Le Mag’ op Auvio en op Tipik: ze neemt een kijkje achter de schermen van het toernooi, komt meer te weten over de toekomstige tegenstanders van onze Duivels, en nodigt bekende gasten en consultants uit! Aan het eind van de avond ontmoet u in ‘La Buvette’ om 22u10 Emilie Ros en Christine Schreder die een innovatief concept presenteren, met tal van verrassingen en in het gezelschap van gepassioneerde voetbalkenners.

 

En om van dit indrukwekkende WK-aanbod niets te moeten missen, is er nauwelijks 5 minuten na het einde van elke match nog een samenvatting beschikbaar op Auvio!  

 

 

Het WK voetbal op de RTBF, dat is:

  • 64 wedstrijden te volgen op onze media.

  • Innovatieve technische middelen (teleportatie van de spelers, avatars van de kijkers, enzovoort) om een alsmaar immersievere beleving te bieden.

  • Extra interactiviteit met de supporters.

 

Meer details over het volledige aanbod vindt u in het persdossier van de RTBF! (in het Frans) !