RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

23.11.2022

RMB. Move ahead.

RMB onthult zijn nieuwe positionering en visuele identiteit

RMB. Move ahead.

RMB koos 23 november 2022 als datum om zijn nieuwe merkimago in te huldigen. Dit accordeert perfect met een snel veranderende reclamecontext en met de grote transformaties die het bedrijf de laatste jaren opstartte. Graag stelt RMB zijn nieuwe visuele identiteit, herziene bedrijfswaarden en nieuwe positionering voor: 'Move ahead.

De communicatiewereld verandert en RMB verandert mee. Dat ons vak van reclameregie voortdurend moet evolueren, daar zijn we zeker van. Enkel zo kunnen we u - medewerkers, klanten en partners - te allen tijde de meest relevante, ethische en gedurfde oplossingen bieden.

 

Om deze uitdaging met succes aan te gaan, vinden we onszelf opnieuw uit, samen met u. Als 'partner' gaan we vooruit met alle spelers in het reclame-ecosysteem. We herdefiniëren onze strategische pijlers en onze waarden. De baseline 'RMB. Move ahead.' vertaalt onze nieuwe filosofie die focust op innovatie, exploratie en duurzaamheid.

 

Om zijn rebranding te vieren, verwelkomt RMB van 23 november tot 16 december 2022 vertegenwoordigers van de reclamemarkt in een speciaal ingerichte pop-ruimte in zijn kantoren. De eerste week staat in het teken van de inhuldiging van de nieuwe positionering van de regie. In de volgende drie weken komen de thema's duurzaamheid (week van 28/11), innovatie (week van 05/12) en exploratie (week van 12/12) aan bod. Iedereen kan het verslag van de verschillende sessies volgen via een speciale webpagina voor het evenement.

 

Passend in onze merkevolutie kondigen we u ook met trots de lancering aan van een nieuwe RMB-logo dat beter past bij wat we zijn en willen worden.

 

We zijn ervan overtuigd dat de missie die we onszelf als reclameregie toekennen, ieders ervaring zal verrijken.

 

                    

 

NB: als u het RMB-logo gebruikt op uw website of in uw marketingmateriaal, werk het dan a.u.b. bij. Alvast bedankt hiervoor. Hebt u nog vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen via info@rmb.be.