RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

02.03.2023

NRJ breidt aanbod uit met NRJ+

NRJ breidt uit met een DAB+ en online radio die focust op hits van de 90's en 2000.

NRJ breidt aanbod uit met NRJ+

Op 6 maart breidde NRJ zijn aanbod uit met NRJ+, een radio beschikbaar in DAB+ en online. Deze nieuwe zender sluit aan bij het DNA van NRJ en programmeert ook vooral hitmuziek, maar dan wel uit de jaren '90 en 2000, een periode die erg in de smaak valt bij jongvolwassenen (25-44 jaar). Ter gelegenheid van deze lancering, stelde RMB een speciaal sponsoringaanbod samen.

 

NRJ+ brengt een 100% muziekprogramma met hits uit de jaren '90 en 2000. Met een totaal ander aanbod dan dat van NRJ Premium, richt de nieuwe radio zich tot een volwassener publiek van 25 tot 44 jaar.  

 

Nicolas Fadeur, Director of Programs & Brand Manager van NRJ: "NRJ+ is een echt alternatief voor NRJ. Dit nieuwe radiostation wil muzikaler en volwassener zijn. Het is volledig complementair aan NRJ met een duidelijke en sterke belofte: het beste van de hits uit de jaren '90 en 2000."

 

De jaren 1990 en 2000 waren bijzonder productief op muziekgebied. Zelfs in 2023 leeft de 'gekkigheid' van de nineties en nillies (2000) voort, zowel met de iconische hits, als cult tv-programma's en modetrends, getuige de alomtegenwoordigheid van wijd uitlopende broekspijpen in de shops. NRJ+ positioneert zich dus als dé manier om je weer onder te dompelen in die wereld.

 

 

 

De hele dag kunnen de luisteraars van NRJ+ rekenen op de presentatoren van NRJ: Sara, Bastien, Dylan, Quentin, Reda en Marion, presentatoren van tussen de 25 en 35 jaar oud en helemaal thuis in de jaren '90 en 2000. In het persbericht van NRJ vindt u meer informatie over de programmering van de nieuwe radio. Keywords zijn 'good mood radio' en 'unforgettable memories'!

 

Voor de lancering van NRJ+ stelde RMB een speciaal sponsoringaanbod samen. Een geknipte kans voor adverteerders die zich willen associëren met een nieuw, ongekend en origineel audioformat om de doelgroep van 25-44-jarigen te bereiken. Ontdek hier het aanbod.