RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

08.03.2023

EURO 2024: de kwalificaties

Op 24 maart zijn de Rode Duivels weer te zien voor de kwalificaties van Euro 2024

EURO 2024: de kwalificaties

De speeldata van de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024, dat plaatsvindt in Duitsland, zijn bekend. Onze Rode Duivels die samen met Oostenrijk, Estland, Azerbeidjan en Zweden zijn ingedeeld in groep F, trappen op 24 maart hun kwalificatiecampagne af met een uitwedstrijd tegen de Zweden. Knoop aan bij de uitzending van de wedstrijden dankzij ons crossmediale aanbod (tv & digitaal)!

 

Deze wedstrijd tegen Zweden wordt de vuurdoop voor Domenico Tedesco, onze nieuwe bondscoach van wie we - na een teleurstellend WK in Qatar - uiteraard veel verwachten.

 

Nog even meegeven dat de kwalificaties voor Euro 2020 een gecumuleerd bereik van 2.419.000 kijkers 4+ genereerden (live +7 / reach 10 min. opeenvolgend).

 

Hieronder vindt u de speeldata van de kwalificatiewedstrijden van ons nationaal elftal:

 

 

De RTBF, die de uitzendrechten bezit voor het EK 2024, EK 2028 en WK 2026, zendt de kwalificatiewedstrijden van het komende EK uit op La Une en Auvio. Samenvattingen van elke match verschijnen ook op de website van de RTBF.

 

RMB pakt uit met een sponsoringaanbod van televisie en digital. Mis deze kans niet om uw merk te associëren met de wedstrijden van onze nationale ploeg!