RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.12.2017

De feestdagen op AB3

Magie en betovering voor groot en klein op AB3

De feestdagen op AB3

Ook dit jaar voegt AB3 extra schittering toe aan de eindejaarsfeesten. De zender serveert een perfecte mix van humor, ontdekking, avontuur en kerstmagie. Een menu dat iedereen aan zijn trekken laat komen. En voor de jongste kijkertjes staat er op kerstavond nog een verrassing op het programma. 

 

Dit mag u verwachten:

 

  • 'Les 101 Dalmatiens' (de 101 Dalmatiërs) op 24 december. Deze live-action remake van de Disney-klassieker is een ideale gelegenheid om met het hele gezin spanning en plezier te beleven aan dit onvergetelijke avontuur met Glenn Close als de angstaanjagende Cruella.

 

  • Op 25 december zal 'Le Grand Blind Test', gepresenteerd door Laurence Boccolini en in het gezelschap van een hele ris bekende tv-figuren en presentatoren, ervoor zorgen dat uw muziekcultuur op peil blijft.

 

  • Op 28 december neemt Mike Horn in 'A l'Etat Sauvage' zanger Matt Pokora mee naar Sri Lanka. Samen met deze twee onbevreesde avonturiers trekt u door de zinderende jungle, springt u van een woeste waterval of daalt u via een klimtouw duizelingwekkende hoge wanden af.

 

  • Het duo Simon Pegg – Nick Frost is terug te zien in een knotsgekke sf-comedy. Niet echt een 'Encounters of the third kind'-genre… vooral omdat de alien in deze film 'Paul' Niet te missen op 29 december..

 

  • Op 30 december staat de film 'Anastasia' op het programma. Het boeiende verhaal van een Russische prinses op zoek naar haar echte identiteit. Deze animatiefilm uit 1997 groeide in enkele jaren uit tot een absolute must-see voor het hele gezin.

 

  • Oudejaarsavond, 31 december, wordt fantastisch! Met name dankzij de film 'Les Chroniques de Spiderwick' (The Spiderwick Chronicles). Een fantasyfilm over het spannende avontuur van drie kinderen die het moeten opnemen tegen allerlei vreemde wezens.

 

AB3 & Disney Day

 

Voor de kerst zorgt AB3 ervoor dat het op 24 december een keiknusse namiddag wordt, dankzij een hele ris Disney-animatieklassiekers. Om 13u10 onthalen Mickey en Minnie al hun trouwe vriendjes op 'Mickey, il était une fois Noël' (Mickey's Once Upon a Christmas). Om 14u10 beleven de kids de avonturen van de jonge Tarzan en zijn gezin in 'Tarzan 2: l’Enfance d’un Héros' (Tarzan II: The Legend Begins). Op een echte Disney Day kan een Pixar-productie uiteraard niet ontbreken. Een van de meest geprezen Pixar-prenten 'Toy Story 3' staat om 15u20 op het programma. En de laatste film van deze namiddag, 'Joyeuses Fêtes avec Olaf'  (Olaf's Frozen Adventure) om 16u55, zal de kijkertjes ongetwijfeld een megacool gevoel geven. Anna en Elsa zorgen ervoor dat iedereen van een schitterend kerstfeest kan genieten...

 

Meer informatie over de eindejaarsprogrammering van AB3 vindt u in het persdossier.