RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

14.04.2023

RMB in de AMMA-jury 2023

Valérie, Céline, Barbara, en Vincent zetelen in de AMMA-jury 2023

RMB in de AMMA-jury 2023

De nieuwe editie van de AMMA, afkorting van Annual of Master in Media Awards, is gestart. De AMMA Ceremony & Gala vindt plaats op 8 juni. De expertgroepen en de finale jury bereiden zich voor om de dossiers, die door de verschillende marktspelers werden ingediend, te beoordelen. Vier RMB-medewerkers nemen deel aan de jurering…

 

De AMMA bekronen elk jaar de beste resultaten in media-expertise en mediagebruik.  

 

Na de stevige uitbreiding van de AMMA vorig jaar met vijf nieuwe categorieën, besloot CommPass voor de editie 2023 de nadruk te leggen op een duidelijke aflijning van de verschillende categorieën, die elk betrekking hebben op specifieke segmenten van de media-expertise.

 

In totaal komen er 15 'disciplines' of categorieën aan bod. De AMMA Ceremony, met prijsuitreiking en gala, vindt plaats op 8 juni in het Auditorium 2000 - Brussels Expo (Heizel).

 

De ingezonden dossiers worden beoordeeld door de jury van expertgroepen en de finale jury. De expertgroepen zijn samengesteld uit vakmensen die de verschillende disciplines van de mediasector vertegenwoordigen. 

 

Vier RMB-medewerkers hebben het voorrecht om in de jury 2023 te zetelen:

 

 

De AMMA-jury kent de awards toe in twee fasen. De dossiers worden eerst voorgelegd aan de expertjury's die een eerste selectie maken en zo de shortlists van vijf nominaties (per categorie) bepalen. De finale jury kent uiteindelijk de Gold/Silver/Bronze awards toe. In de categorieën ‘Advertiser of the Year’ en ‘Media Research of the Year’, worden ook de resultaten van de publieksstemming meegeteld. U vindt alle details in het AMMA 2023 Reglement

 

Nog even meegeven dat RMB sponsor is van de categorie 'Best Media Strategy'.