RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.05.2023

RMB op de Job Day by PUB

Op de Job Day by PUB ontmoette RMB toekomstige afgestudeerden in de sector

RMB op de Job Day by PUB

Op 3 mei organiseerde PUB XP de tweede editie van zijn Job Day. RMB ontmoette er heel wat studenten en recent afgestudeerden in de communicatie-, media- en reclamesector. Samen met het HR-team kregen zes jonge RMBërs met al redelijk wat ervaring de kans om aankomend talent op zoek naar een stageplaats of een eerste baan uitleg te geven over het vak.

 

Net als vorig jaar oogstte de RMB-stand groot succes tijdens de Job Day georganiseerd door PUB XP. Deze tweede editie van het evenement vond plaats op 3 mei 2023 in het congrescentrum ‘The Egg Brussels’. Nog even meegeven dat de Job Day van PUB XP studenten en recent afgestudeerden in de communicatie-, marketing-, media-, journalistiek-, reclamesector … de kans geeft om kennis te maken met mogelijke toekomstige werkgevers of stageverleners.

 

De RMB-medewerkers konden in een ontspannen sfeer een gesprek aangaan met heel wat aankomend talent. Een ideale gelegenheid voor de bezoekers om meer inzicht te krijgen in de rol en de verschillende functies van een reclameregie. En een mooie kans voor RMB om zijn strategische visie en bedrijfswaarden - toegespitst op innovatie, durf, inspiratie en verantwoordelijkheid - voor te stellen. Last but not least ook het ideale moment om jonge RMBërs in de kijker te zetten die, beter dan wie ook, de vragen van toekomstige kandidaten kunnen beantwoorden op basis van hun eerste stappen en recente ervaring in ons vak.

 

     

    Zo werd RMB's HR-team tijdens de Job Day bijgestaan door Nichita Bozga (Data Scientist), Sibylle Pirard (Content & Creativity Support), Benjamin Meunier (Trading Manager), Ilinca Badescu (Campaign Expert), Virginie Cavadini (Campaign Expert) en Antoine Kahn (Yield & Ad Operations Expert) om de bezoekers te informeren over de vaardigheden en opleidingen die nodig zijn in de verschillende afdelingen van de regie.

     

    Met dank aan PUB voor dit mooie initiatief, aan de RMBërs voor hun beschikbaarheid en de deelnemers voor hun enthousiasme!