RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

01.06.2023

Drag Race Belgique Seizoen 2!

De RTBF kondigt voor 2024 een tweede seizoen van Drag Race Belgique aan

Drag Race Belgique Seizoen 2!

Na een fantastisch eerste seizoen, verschijnt er in 2024 een tweede editie van Drag Race Belgique! Gezien het succes van deze show, vooral online, is de RTBF erg trots op de Belgische bewerking van de wereldberoemde talentenjacht 'RuPaul’s Drag Race'. RMB pakt alvast uit met drie TV-Digital sponsoringformules die garant staan voor maximaal bereik. Nu al boeken is dus de boodschap om nog van de product placement te kunnen profiteren!

 

Na een eerste seizoen, dat werd gewonnen door de onweerstaanbare Drag Couenne, zendt de RTBF in 2024 een tweede seizoen van Drag Race Belgique uit op Tipik en Auvio, De casting hiervoor vond al plaats van 8 tot 26 mei…

 

Nog even meegeven dat Drag Race Belgique een reality tv-programma en spin-off is van het Amerikaanse format 'RuPaul’s Drag Race'. Gedurende acht weken nemen 10 kandidaten het tegen elkaar op in verschillende proeven, om hun charisma, originaliteit, lef en talent aan te tonen en de felbegeerde titel 'Beste Belgische dragqueen' in de wacht te slepen.

 

Een show die de codes ontmantelt

 

Drag Race Belgique ist een kleurrijk, dynamisch, positief programma, boordevol humor en entertainment.  

  

Maar het is ook een onconventioneel programma met een sterke sociale impact en zet de deur open naar 'verschillend zijn'. Het heeft ook een gunstig effect omdat het de queergemeenschap en bij uitbreiding de nog altijd verder evoluerende LGBTQI+-gemeenschap, destigmatiseert.

  

Toen de RTBF het programma Drag Race Belgique in februari 2023 lanceerde, kreeg dit een enorme weerklank in de pers en de sociale media. Waaruit blijkt dat deze content niemand onverschillig laat!

 

Wat het publiek verwacht, blijkt uit cijfers

 

De kijkcijfers van het eerste seizoen in 2023 zijn zeer positief en sluiten aan bij de consumptie van de groep jongvolwassenen die het liefst niet-lineair kijkt:

 

 

Drie krachtige sponsoringaanbiedingen

  

Voor de tweede editie van Drag Race Belgique pakt RMB uit met drie sponsoringpackages TV-Digital voor verschillende budgetten.

 

Billboards, trailers, logo-integratie, adinstream video's, maar ook product placement en geïntegreerde wedstrijd… De combinatie van formats staat garant voor een hoog bereik bij de VVA 18-54 en 18-44 jaar.

 

De opname van de shows vindt plaats van 23/08 tot 09/09. Dus, snel zijn is de boodschap als u wil beschikken over alle formats waaruit de aanbiedingen bestaan.

  

Ontdek hier het tarief en de details van het programma