Persberichten

05-11-2020

Boost voor uw online verkoop

Om de online verkoop van retailers te boosten, slaan de nationale regies opnieuw de handen in elkaar. DPG Media, Var, IP Belgium en RMB willen je helpen om je online verkoop extra te promoten op radio, zodat consumenten alsnog de weg naar je winkel vinden, zij het online of voor afhaling.

Wij bieden GRATIS 5 seconden extra ruimte aan bij je radiospot zolang de huidige lockdown duurt (onder voorwaarden). In deze tag-on is er plaats voor een boodschap die de mogelijkheden van online kopen onder de aandacht van de luisteraars brengt.

 

Elke retailer kan makkelijk gebruik maken van de tag-on die door de verzamelde radio regies beschikbaar wordt gesteld. Even je contactpersoon bij elke regie contacteren volstaat. De aangeboden tag-on is een eengemaakte boodschap die consumenten aanzet tot online winkelen in je webshop. Hij bestaat in verschillende versies, die afwisselend ingezet kunnen worden.

 

De retailer kan ook invulling geven aan deze extra ruimte door zelf een tagon te produceren bij zijn spot.

 

Aanpak en voorwaarden

 

Ajouter un tag-on à votre campagne ?

 

Je contactpersoon bij DPG Media, VAR, IP Belgium, RMB helpt je graag verder om je merk gratis in de verf te zetten als e-tailer.

 

Voorwaarden:

 

  • Alleen geldig voor retailers die verplicht werden hun fysieke winkels te sluiten en die alleen nog online of per afhaling kunnen opereren.

  • Geldig tot het einde van de lockdownperiode die gestart is op 2/11/2020 (inclusief mogelijke verlengingen)

  • Enkel geldig voor retailers die in normale omstandigheden minstens 75% van de omzet realiseren via fysieke winkels en die nu door coronamaatregelen terugvallen op omzet enkel en alleen via hun webshop of via afhalen