RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

15.01.2019

Magritte du Cinéma op La Deux

De 9e editie van de Magritte du Cinéma is op 2 februari live te volgen op La Deux

Magritte du Cinéma op La Deux

De 9e prijsuitreiking van de 'Magritte du Cinéma'-filmprijs wordt op zaterdag 2 februari rechtstreeks uitgezonden op La Deux. Sinds 2018 verzorgt de RTBF als exclusieve producer-partner de uitzending van het evenement. Voor adverteerders is dit een mooie kans om, via RMB, hun merk te koppelen aan een prestigieus en op-en-top Belgisch filmevent!

Tijdens de jaarlijkse ceremonie van de 'Magritte du Cinéma' die het beste van de Belgische 7e kunst van het afgelopen jaar in de bloemetjes zet, worden telkens 22 prijzen uitgereikt (beste film, beste regie, beste acteur, enz). Het zijn de leden van 'Académie André Delvaux' die bepalen welke films en welk filmtalent genomineerd zijn.

De nominaties voor 2019 zijn nu bekend. En, voor het eerst in zijn geschiedenis, via een vrijwillige inschrijving van 100 personen, nodigde de 'Académie André Delvaux' het publiek uit om deel te nemen aan de tweede stemronde en mee te bepalen wie de laureaten worden.

Op tv is het evenement sinds vorig jaar een exclusiviteit van de RTBF. In 2018 besloot de Académie immers om de opzet, productie en uitzending van de prijsuitreikingsceremonie toe te vertrouwen aan de RTBF. De 9e editie wordt op zaterdag 2 februari rechtstreeks uitgezonden op La Deux.

De 'Magritte du Cinéma' krijgt zichtbaarheid dankzij een uitgebreide communicatiecampagne, met een maximumaantal verschillende en elkaar aanvullende kanalen. Voor de adverteerders is dit een uitgelezen kans om hun merk te koppelen aan een van de meest prestigieuze evenementen in België, dat een uitstekend imago geniet.

RMB biedt verschillende sponsoringformules voor een zeer aantrekkelijke prijs… Graag meer info? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of een mailtje te sturen naar sales@rmb.be.