RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

23.12.2021

Alliantie tussen IPM en LN24

De mediagroep IPM verwerft een meerderheidsbelang in LN24

Alliantie tussen IPM en LN24

RMB vond het belangrijk om u, als klant van de regie, als eerste ervan op de hoogte te brengen dat twee van zijn mediapartners, namelijk de mediagroep IPM en de 24/7-nieuwszender LN24, een samenwerkingsakkoord hebben gesloten.  De onderhandelingen, die al enkele weken aan de gang zijn, werden op woensdag 22 december afgerond: LN24 treedt toe tot IPM Group die meerderheidsaandeelhouder wordt van de zender.

 

De alliantie van onze twee partners sluit aan bij de huidige trend van mediaconvergentie. Ze biedt LN24 de zekerheid van een duurzame financiering op lange termijn en de mogelijkheid om tot volle ontplooiing te komen.

 

Op commercieel vlak verandert er niets. RMB en LN24 zetten hun samenwerking voort. Onze regie blijft instaan voor het beheer van de reclameruimte op de LN24-televisiezender en -website.

 

We maken van de gelegenheid gebruik om de adverteerders en mediabureaus die eerder al op LN24 vertrouwden te bedanken. Ze kunnen er allemaal op rekenen dat hun toekomstige campagnes via dit unieke Franstalig-Belgische mediakanaal een succes zal worden.

 

Dag in dag uit bevestigt LN24 zijn meerwaarde in de verwerking van kwaliteitsvolle informatie. Nog even meegeven dat de 24/7-nieuwszender er in nauwelijks twee jaar in slaagde zijn positie in het zuiden van het land fors te verstevigen: in 2021 genereert LN24 ten opzichte van 2019 een stijging van 175% van zijn marktaandeel bij de 25-54-jarigen uit de sociale groepen 1-4.

    

Nog vragen? Aarzel niet uw gebruikelijke contactpersoon te bellen of te mailen naarsales@rmb.be