RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

03.05.2023

RMB, sponsor van de YMCE

Op 3 mei verwelkomde RMB de ‘Strategy Edition’ van YMCE in zijn kantoren in Etterbeek

RMB, sponsor van de YMCE

RMB is partner van de ‘Strategy Edition’ 2023 van de Young Media & Channel Experts (YMCE) Award, een competitie die georganiseerd wordt door UMA. Als sponsor had onze regie het genoegen om op 3 mei de kandidatenteams en YMCE-jury in zijn kantoren in Etterbeek te verwelkomen. Een geweldig moment in het teken van jong talent!  

 

De YMCE award verloopt in twee fasen: een eerste competitie of de 'Strategy Edition' rond 'mediastrategie', die dit jaar plaatsvond op 3 mei, en een tweede competitie of 'Data Driven Edition' rond 'digitale strategie' die in oktober op de agenda staat.

 

De ‘Strategy Edition’, die door RMB als YMCE-partner op 3 mei werd gehost, is een eendaagse wedstrijd voor jonge mediaprofessionals die graag de titel van beste Young Media & Channel Expert’ willen winnen. De kandidaten moeten - telkens als duo - een zo inventief en innovatief mogelijke multimediastrategie uitwerken op basis van een reële briefing van een adverteerder.

 

Nadat de adverteerder zijn briefing heeft voorgesteld, krijgen acht tweekoppige teams van jonge mediatalenten vijf uur de tijd om een voorstel uit te werken. Dat moeten ze dan verdedigen voor een jury bestaande uit adverteerders, professionals van UMA-bureaus en vertegenwoordigers van YMCE-partners. Voor partners, adverteerders en marketeers is de YMCE-competitie een kans om de briljante mediaplanners van morgen te ontmoeten.

 

 

Dit jaar was het Carrefour die in onze kantoren aan de Louis Schmidtlaan in Etterbeek zijn briefing voorstelde aan de YMCE-deelnemers. RMB-medewerkers Jean-Sébastien Delvallée (Head of National Account bij Sales) en Arnaud Peltyn (AgenciesTrading Lead bij T&R) hadden het genoegen om in de jury te zetelen.  

 

RMB die graag jong talent wil aanmoedigen, gaat er prat op dat deze geweldige wedstrijd in zijn kantoren mocht plaatsvinden. Het was dan ook een zeer productieve dag, boordevol uitwisselingen en ontmoetingen!