RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

29.08.2023

NRJ-najaar: vedetten & muziek

Het najaar van NRJ staat in het teken van muziek en sterke figuren

NRJ-najaar: vedetten & muziek

NRJ, altijd trouw aan zijn basisprincipes, stippelde een najaar 2023 uit rond de kernwoorden: entertainen, samenbrengen, verbinden, aanbieden & actie ondernemen. Concreet betekent dit dat de zender in dit nieuwe seizoen uitpakt met onder andere DJ Daddy K aan de draaitafel op vrijdagavond, het dagelijkse ochtendprogramma ‘Hit Mix’ met keurige overgangen tussen de nummers en de productie van een reeks originele podcasts, gepresenteerd door Julie Taton en Sara Rodriguez.

 

Vijf woorden vatten het doel van de muziekradio NRJ samen: entertainen, samenbrengen, verbinden, aanbieden & actie ondernemen.

  

De luisteraars dagelijks entertainen met een bruisend en eclectisch muzikaal programma. De luisteraars samenbrengen rond muziek en muziekevenementen die een brug vormen tussen alle generaties. Het publiek verbinden door overal, op elk moment aanwezig te zijn en de luisteraars een steeds immersievere en interactievere ervaring te bezorgen. De luisteraars ervaringen aanbieden en hen bedanken voor hun trouw met exclusieve geschenken, ontmoetingen met hun favoriete artiesten of straffe wedstrijden. Actie ondernemen ten gunste van de duurzaamheidstransitie of andere goede doelen en de kracht van het medium radio benutten om het publiek te informeren en te sensibiliseren.

  

Als nieuwigheden in de NRJ-najaarsprogrammering stippen we onder andere aan:

  

  • De Daddy K Show: DJ Daddy K maakt zich elke vrijdagavond, van 19u tot 21u, meester van de panterradio voor een muzikale show waarvan alleen hij het geheim kent.

  

  • De UltraTop NRJ: de enige officiële ranglijst van de beste hits van dit moment, elke zaterdag van 10u tot 12u te beluisteren op NRJ.

  

  • Celebrity DJ's in NRJ Extravadance: elke zaterdag van 20u tot 4u, mixen grote namen zoals Henri PFR ou Dimitri Vegas & Like Mike, om er maar enkele te noemen, hun exclusieve sets op NRJ.

  

  • De NRJ Hit Mix: een uur muziek en hyperbewerkte overgangen. De NRJ Hit Mix is de remixed NRJ playlist, elke ochtend van 9u tot 10u.

  

  • De NRJ podcasts: de panterradio lanceert een native podcastaanbod. Julie Taton verzorgt een vrij intieme productie, waarin de wereld van het ouderschap centraal staat. Sara Rodriguez verdiept zich dan weer, samen met vooraanstaande gasten, in muzikale en sociale onderwerpen. Weer andere podcast gaan over seksualiteit, flirten of reizen.

  

Voor NRJ+ is het najaarsseizoen ook synoniem met nieuwigheden. Sinds 6 maart 2023 biedt de digitale radio, gehost door presentatoren van hun generatie, de beste hits uit de jaren 90en 2000. Voor zijn eerste najaarsseizoen programmeert NRJ+ elke vrijdag van 19u tot 21u DJ Daddy K en de UltraTop, de enige officiële hitlijst van het moment.  

   

Ontdek het nieuwe seizoen van NRJ en NRJ+ in het persdossier 2023-2024.