RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.11.2023

NGroup gebruikt zonne-energie

De radiostudio's van NGroup werken nu volledig op zonne-energie

NGroup gebruikt zonne-energie

NGroup, RMB's mediapartner voor NRJ en NRJ+, breidt zijn duurzaamheidsaanpak verder uit met een gloednieuw project: zijn radiostudio's uitsluitend met een hernieuwbare energiebron van stroom voorzien. RMB, gedreven door dezelfde duurzaamheidsambitie, is trots en blij om samen te werken met een mediagroep die - als een van de eerste - de weg naar een ecologische transitie toont.

  

Ruim 10 jaar geleden legde NGroup de eerste steen van een duurzamer bedrijf. En sindsdien resulteerde de CSR-aanpak van onze mediapartner voor NRJ en NRJ+ doorlopend in initiatieven en concrete acties.

  

Deze zomer besloot NGroup zijn milieu-engagement nog verder uit te breiden met een ambitieus project, namelijk de elektriciteit die nodig is om zijn studio's te laten draaien, volledig uit zonne-energie te produceren.

  

Hiervoor liet NGroup 130 zonnepanelen plaatsen op het dak van het kantoorgebouw aan de Leuvensesteenweg, goed voor een totale investering van 47.000€. De zonnepanelen werden in 2023 in gebruik genomen en hebben hun effectiviteit al bewezen.

  

Duurzaamheid is een van de strategische pijlers van RMB. Onze regie is dus trots en blij om samen te werken met een partner als NGroup, maar ook als zijn andere mediapartners die zich steeds meer inzetten voor de duurzaamheidstransitie.