RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.12.2023

Vrolijke feestdagen op NRJ!

Tijdens de feestdagen vergezelt NRJ u met een buitengewone programmering

Vrolijke feestdagen op NRJ!

Met kerstmis en nieuwjaar in het vooruitzicht stelde NRJ een speciale eindejaarsprogrammering samen. Daarnaast organiseerde de 100% hitradio ook een speciale actieweek om kerstversieringen bij de luisteraars in te zamelen. Dankzij dit initiatief kon het opvangcentrum 'La Châtaigneraie' sfeervol versierd worden en kregen een twintigtal jonge bewoners een feestelijke namiddag aangeboden.  

  

Magische solidariteit met NRJ

 

Dit jaar wil NRJ meer doen dan een warme sfeer creëren met muziek. De 100% hitradio lanceerde namelijk 'The Incredible Christmas NRJ', een grote solidariteitsactie om de kerstperiode van kinderen en jongeren die in een opvanghuis verblijven, op te vrolijken. Van 4 tot 8 december trokken de NRJ-teams, met de steun van hun luisteraars, door heel België om kerstversieringen te verzamelen. Het doel? Een magische sfeer creëren in 'La Chataigneraie', een opvanghuis voor kinderen van 7 tot 16 jaar.

  

 

Julie Taton sluit op NRJ het jaar af met livepubliek

 

Op 22 december, van 6 tot 9u, presenteren Julie Taton, JerM en Tanguy hun laatste liveshow van het jaar in de Brusselse NRJ-studio, mét aanwezigheid van publiek. Voor de gelegenheid verwelkomen Julie en haar twee sidekicks de acapellagroep Just Vox. Deze vijfkoppige zanggroep - vier stemmen en een beatboxer - brengen hun nummers zonder muzikale begeleiding maar met veel humor en harmonie. Ook de singer-songwriter Keen'v en winnares van The Voice Kids Elena zijn erbij om elk een livenummer op te voeren. Keen'V onthult dan bovendien zijn gloednieuwe single, die hij ter gelegenheid van zijn 15-jarige carrière uitbrengt.  

 

Buitengewone programmering van 25 tot 29 december

Tussen 6u en 9u: 'Les meilleurs moments de Julie Taton en 2023'

Elke ochtend van 6u tot 9u krijgen de NRJ-luisteraars de kans om terug te duiken in de hoogtepunten van het jaar 2023 en de meest memorabel, wildste fragmenten van de NRJ-ochtendshow te herbeleven.

 

Tussen 9u en 19u: 'La meilleure playlist de fête'

Wacht niet tot oudejaarsavond om u in feeststemming te voelen... NRJ brengt namelijk al vanaf 25 december de sfeer erin. De hitradio stelde hiervoor de perfecte hitlist samen.

 

Tussen 19u en 00u: NRJ Extravadance

Met NRJ Extravadance belooft het een knallende avond te worden! Dylan, Bastien, Simon B, en een geweldige line-up van DJ superstars, zoals Tiësto, Martin Garrix, Afrojack, Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alok, … Ze allemaal van de partij voor een geweldige avond, van 19u tot middernacht!

 

De luisteraars kiezen de kerstfilm op AB3

De NRJ-luisteraars krijgen inspraak in de kerstprogrammering van AB3. Zij mogen namelijk de film kiezen die op kerstavond 24 december wordt uitgezonden. Stemmen kan van 18 tot 22 december op nrj.be. Het resultaat wordt live bekendgemaakt in de NRJ-ochtendshow op vrijdag 22 december.