RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

31.01.2024

Programma rond luxe op LN24

Sinds 26/01 verschijnt op LN24 een nieuw magazine over luxe en excellentie

Programma rond luxe op LN24

Sinds 26 januari zendt LN24 het nieuwe programma 'Luxe, Le Mag de l'Excellence' uit. Tot eind november 2024 zal dit magazine de kijkers informeren en inspireren met verschillende reportages rond liefde voor mooiheid en topkwaliteit. Voor adverteerders die interesse hebben voor het thema 'verfijning en buitengewoon vakmanschap', stelde RMB een sponsoringaanbod samen.

 

'Luxe, Le Mag de l'Excellence' is een programma dat inzoomt op de luxesector in ruime zin en de kijker onderdompelt in een cosy wereld boordevol passie… voor hotels, juwelen, gastronomie, mode, enzovoort. 

  

Tot eind november 2024 zijn er acht afleveringen gepland. Afhankelijk van het seizoen en de actualiteit, staat er in elke uitzending een bepaald thema centraal. Het programma brengt verschillende reportages rond excellentie en telkens worden die benaderd vanuit een specifieke invalshoek: passie, authenticiteit, reizen, evenementen, enzovoort.

  

‘Luxe, Le Mag de l’Excellence’ wordt uitgezonden op LN24 op:

  • vrijdag om 20u50
  • zaterdag om 13u30
  • donderdag om 14u00
  • zondag om 15u30
  • maandag om 12u00

  

De uitzending wordt gepresenteerd door twee journalisten: Déborah Laurent en Ondine Stenuit.

  

Ondine Stenuit werkte als tv-journaliste bij Télé Bruxelles en de RTBF. Daarna deed ze heel wat radio-ervaring op bij Chérie FM. Daarnaast schrijft ze ook voor Elle Belgium en in de pers en op tv maakt ze naam als fashionista. Dit bevalt haar zo, dat ze een eigen programma realiseert: 'Moda Moda'. En nu is ze dolenthousiast om met 'Luxe, Le Mag de l'Excellence' weer te kunnen aanknopen bij de wereld van ontwerpers en trends.  

  

Interresse om uw merk te koppelen aan dit programma over luxe en een goed geÏnformeerd publiek laat kennismaken met de trends, innovaties en must haves van de luxesector? Bekijk hier ons sponsoringaanbod

  

Wilt u meer details of een tailormade oplossing bespreken? Bel uw gebruikelijke contactpersoon of mail naar sales@rmb.be