RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

11.06.2024

RMB partner van WBCOM’

Op 30 mei was RMB partner van de WBCOM’ of Public Communication Awards

RMB partner van WBCOM’

Om de twee jaar bekronen WBCOM' - met de uitreiking van de public communication awards - de communicatie van overheden, openbare instellingen en organisaties met een missie van algemeen belang. Als partner van het evenement ondersteunde RMB ook actief de organisatie van de editie 2024 en zetelde de regie in de jury die de prijzen toekende.

 

 

De WBCOM’ Awards bekronen de beste campagnes van overheden, openbare besturen en instellingen. De bekroonde acties weerspiegelen de trends en goede praktijken die gedeeld worden met alle professionals in het publieke communicatienetwerk.

 

Voor de vierde editie van de WBCOM’ Awards werden een vijftigtal campagnes ingediend, verdeeld over zes categorieën.

 

De prijsuitreikingsceremonie die gehost werden door twee presentatoren van de RTBF, Joëlle Scoriels en Adryen Devyver, vond dit jaar op 30 mei plaats in Waver. RMB bood financiële en logistieke ondersteuning voor de organisatie van het evenement.  

 

Als partner viel RMB ook de eer te beurt om te zetelen in de jury die werd voorgezeten door Hugues Rey, CEO van Havas België.

 

De Publieksprijs (+ Award voor lokale informatie):

‘Les 12 travaux de l’expatrié’ - FOREM

 

De Grand Prix WBCOM’ 2024 (+ Award voor gedragscommunicatie):

‘Partageons leurs points de vue’ - EQLA

 

Als sponsor van de WBCOM’ Awards gaan we er prat op de vele beroepen achter de campagnes van algemeen belang te ondersteunen en in de kijker te zetten.