RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

18.09.2018

Update van de RMB-app

Voetbal en series: de nieuwe tv-bereikcijfers zijn beschikbaar via RMB Insights

Update van de RMB-app

Het WK voetbal is al een tijdje voorbij… De app RMB Insights focust dus op andere tv-evenementen: u vindt er nu de bereikcijfers van 'The Good Doctor' (donderdagavond op La une) en de Europa League (donderdagavond op La Deux).

RMB Insights is de app die learnings en mediabereikcijfers biedt. Afgelopen zomer bezorgde deze applicatie dagelijks bereikcijfers van de WK-wedstrijden uitgezonden op de tv-zenders van de RTBF en op Auvio.

Met de start van het nieuwe seizoen wordt het menu van de app bijgewerkt. RMB Insights stelt voortaan de resultaten beschikbaar van de oefenmatchen van de Rode Duivels na het WK en van de Europa League-wedstrijden die op donderdag 20 september beginnen op La Deux. Tot het einde van deze voetbalbekercompetitie bezorgt de app u de ochtend na elke wedstrijd, de belangrijkste cijfers van de uitgezonden match: bereik, marktaandeel, GRP van de reclameblokken, enz. Allemaal voor verschillende doelgroepen!

In de rubriek 'Programs' vindt u nu ook de performances van 'The Good Doctor', de nieuwe tv-serie die eind augustus op donderdagavond begon op La Une. 

Nog even meegeven dat u RMB Insights gratis kunt downloaden voor iPad en iPhone via de App Store, en voor Android-toestellen via Google Play. Door de meldingen te activeren wordt de gebruiker op de hoogte gehouden van nieuwe beschikbare key facts.