RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

20.06.2019

NRJ, 25 jaar hitradio!

Op 28 juni telt NRJ 25 lentes. En RMB viert dit met een speciale aanbieding!

NRJ, 25 jaar hitradio!

Op 28 juni blaast NRJ, de radio die het meest beluisterd wordt door een jong Franstalig publiek, 25 kaarsjes uit. Om deze verjaardag te vieren pakt RMB uit met een speciale aanbieding, nationaal en regionaal.

Om zijn 25e verjaardag te vieren, programmeert NRJ een speciale uitzending op 28 juni, van 06u00 tot 09u00. De hele dag staan de radioprogramma's overigens in het teken van dit verjaardagsfeest! En op de sociale media van de zender verschijnt een video '25 ans de hits'.

Al sinds de lancering van de radio in 1994 is RMB exclusief commercieel vertegenwoordiger van NRJ. Voor een regie is dit een absoluut teken van vertrouwen: van harte dank NRJ!

Om deze 25 jaar vruchtbare en solide samenwerking te vieren stapt RMB ook af van het klassieke schema met een speciale verjaardagsaanbieding. Een buitenkans voor de adverteerders en hun merken om mee te genieten van het feest en om het budget van hun audioplan(nen) te optimaliseren.

Deze speciale en tijdelijke aanbieding (geldig in juli-augustus) is beschikbaar in twee versies: een voor nationale adverteerders en een andere, aangepast voor regionale adverteerders. Elke adverteerder kan hier voordeel uithalen, zowel trouwe klanten als nieuwkomers!