RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

10.12.2019

Samen voor Viva For Life!

RMB organiseert opnieuw zijn 'Viva for Life-ontbijtactie' bij de mediabureaus

Samen voor Viva For Life!

Doornik verwelkomt van 17 tot 23 december het glazen Viva For Life-huis en zijn joviale presentatoren: Sara De Paduwa, Ophélie Fontana en Adrien Devyver. Om het goede doel te steunen en kansarme kinderen te helpen, organiseert RMB opnieuw zijn 'ontbijtactie' bij de mediabureaus. Zullen we het beter doen dan de vorige jaren?  

Nog slechts enkele dagen en de 7e editie van Viva for Life gaat in Doornik van start. Tijdens de vorige edities kon deze RTBF-benefietactie voor kansarme kinderen in de Federatie Wallonië-Brussel een heel aantal verenigingen helpen die zich voor hen inzetten. Desondanks blijft de kinderarmoede nog veel te groot in ons land.

 

De drie presentatoren Sara, Ophélie en Adrien sluiten zich weer zes dagen en nachten op in de glazen studio, zonder vast voedsel te eten. Tijdens deze week in het teken van gulheid en warmte worden ze bijgestaan door de RTBF-teams. Tal van artiesten steunen de actie en laten de harten van de hele Franse Gemeenschap sneller slaan!

 

Van meet af aan heeft RMB de benefietactie Viva For Life gesteund. Dit jaar organiseren we opnieuw de ontbijtactie bij de mediabureaus. Vorige jaren toonden deze zich bijzonder vrijgevig. We zijn er dan ook van overtuigd dat we het dit keer nog beter zullen doen!

 

Het concept? RMB biedt de mediabureaus die een gift doen voor Viva For Life een gezellig en hartelijk ontbijt aan. Tijdens deze sympathieke ontmoeting kunnen de medewerkers leuke goodies en kerstgeschenken voor het goede doel kopen. Aan het meest vrijgevige mediabureau doet RMB, op een datum naar keuze in 2020, een exclusieve afterworkparty cadeau.

 

Laten we in deze eindejaarsperiode de handen ineenslaan en solidair zijn om kinderen die in armoede leven 'een glimlach voor de toekomst' te schenken!

 

Meer info over het verloop van Viva For Life? Ontdek de persdossier