RMB staat niet stil

Verdiep je in ons nieuws

30.08.2022

NRJ entertaint met muziek

NRJ, de muziekradio met positieve vibes, focust op zijn missie: entertainen!

NRJ entertaint met muziek

Entertainen, geruststellen, oppeppen en betrekken! Dat zijn NRJ's vier doelstellingen voor het najaar 2022. De radiozender blijft entertainen met muziek, maar mikt ook op shows om vertrouwen te wekken en positieve vibes te delen.

 

 

NRJ blijft in de eerste plaats een muziekradio, een radio die regelmatig de mening van zijn luisteraars peilt om hen de programma's te bieden die hen het meest aanspreken.

 

Naast hits stuurt NRJ ook goed humeur de ether in, via diverse shows die tijdens de week in verschillende uurschijven te horen zijn.

 

Enkele highlights voor het nieuwe najaar:

 

 

  • 'Julie Taton sur NRJ' (06u00-09u00). Na twee jaar Wake Up Show staat Julie Taton nu definitief aan het roer van de ochtendshow en zwengelt met deze NRJ-locomotief de rest van de dag aan. Nog even meegeven dat dit ochtendprogramma ook live te volgen is op de tv-zender AB3.

 

 

  • 'C’Cauet NRJ' (15u00-19u00). Nieuwe uurregeling voor dé favoriete Franse presentator van de Franstalige Belgen. Wist u dat 40% van de luisteraars speciaal voor hem afstemmen op NRJ?

 

 

  • Mike NRJ (19u00-22u00). Een nieuwe, intense, jongere en interactieve avondshow. Mike presenteert zijn programma met een zeer reactieve kijk op de actualiteit, maar deelt ook ongelooflijke verhalen en gebeurtenissen met de luisteraars. Elke maand is Adélaïde Charlier bij Mike te gast om het publiek op ludieke manier te sensibiliseren rond de klimaat- en milieuproblemen.

 

NRJ blijft trouw aan de evenementen waarop de zender zijn luisteraars graag wil onthalen (NRJ Music Tour, Live Sessions, enzovoort) en is vast van plan om dat in de zomer van 2023 opnieuw te doen.

 

Tot slot nog iets nieuws: dankzij een partnership met de RTBF is NRJ binnenkort beschikbaar op Auvio 3.0, om te beginnen voornamelijk met videocontent (bv.: de beste momenten uit de ochtendshow met Julie Taton).

 

Meer details over het nieuwe najaarsseizoen en het programmarooster van NRJ vindt u hier!